Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.891
- 22.642
- 1.388
Yok yüksek olduğunu da varsaymamıştım zaten ama israf israftırBen İq yüksek diye bir iddia da bulunmadım ki renktaş. Dediklerimden öyle bir anlam çıkardıysan yanlış anlaşılma olmuş.
Psikoloji edebiyattır demek sanki astroloji seviyesine atmak gibi bir şey olur. Psikoloji bilim değil diyen bazı insanlar var tabii bu tartışılabilir. Ama ben o yönüyle ilgilenmiyorum. İnsan üzerinde yararına odaklanmak daha doğru geliyor.
Astroloji ve edebiyat da insanlara yardımcı oluyor zaten. Ha astroloji kadar götten sallamasyon bir şey değil elbette
Herif kendi kanalına çıkmış, Fener yönetimi Galatasaray'a nasıl Florya arazisini aldırır, nasıl engellemez, vaktinde stadyumu yaptırmasınlar diye neler yaptık diyen kafayı kırmış holiganın teki. E bu herif buysa zaten bu lafları etmeden önce bile hem kendi ortamında hem kanalında neler söylemiştir Allah bilir (zaten izleyenler programın yarısından fazlasında bizi konuştuğunu söylüyor), bir tane bu Galatasaraylı arkadaş da dememiş benim bu kanalda ne işim var diye. Hadi öncesinde dememişler bu lafın üzerine (daha Yağız'ın diğer saçmalıklarını saymıyorum bile) selamını bile almaman lazım.