SporX Haberleri Hakkında

GSC Root

Root Administrator
Yönetici
Administrator
Root Administrator
Olayları işine geldiği gibi görmekten geri kalmayan, kamuoyunu dezenformasyon yaparak yanıltmaktan ve yönlendirmekten çekinmeyen, Aziz Yıldırım 'ın çıkar amaçlı örgütüne medya desteği verdiği "tape"lerle sabit Tahir Kum 'un halen ve utanmaksızın yönetiminde görev yapmaya devam ettiği SporX, bugün çok değer verdiği Fenerbahçesi! yenilince, sıra dışı bir habere daha imza atmıştır.

Maç içerisinde olabilecek, her takımın başına gelebilecek, bugüne dek birçoğunda da Fenerbahçe'nin rakiplerinin mağdur olmasına rağmen sesini çıkartmayan SporX, anlaşılan Fenerbahçesinin kötü gidişine dur demek istemiş olacak ki, bugün "Galatasaray'lılardan Fenerbahçe'ye destek" gibi akla ve izana sığmayacak bir haber yapmaktan kendini alamamıştır.

SporX bugün, gerçek kimlikleri yada varlıkları belli olmayan, futbol ile ilgi alakası hakkında fikir sahibi olmadığımız, Twitter hesaplarından toparlanan ve Galatasaray 'lıların görüş konsensusunu taşımayan mesajlarla kamuoyunu etkilemeyi ve yönlendirmeyi hedeflemiştir. Eğer bunlar gerçekten Galatasaraylı kullanıcılara ait hesaplar ise, SporX 'in bu hesap sahiplerinin isimlerini ifşa ederek haber yapması, zaten etik değerleri kolaylıkla ayaklar altına alabildiğinin bir diğer ispatı durumundadır.

Hedeflenen, Fenerbahçe 'nin birtakım oyunlarla yarışın dışında bırakılmaya çalışıldığını düşündürmek, Fenerbahçe 'yi mağdur rolüne sokmak, bundan kamuoyu desteği sağlamaya, sonraki maçlarda hakemler üzerinde baskı kurmaya ve Fenerbahçe 'ye itici güç yaratmaya çalışmaktır. Gerçekten de penaltı kararı verilebilecek bir pozisyonda, penaltı çalınmadığı için bu kadar gürültü yapmanın, başka bir izahı olamaz.

Uzatma süresi bitmesine rağmen attığı golleri, aleyhine verilmeyen penaltı ve kırmızı kartları, 3 Temmuz sürecinde tüm otoriteler tarafından suçu sabit görülmesine rağmen yurt içinde tek bir ceza almamış Fenerbahçe'yi mağdur rolüne sokmaya çalışmak, Türk halkının sosyal hafızasının güçlü olmamasından istifade etmektir. Kirli düzen maalesef ve olabildiği hızıyla devam etmektedir.

Bizler GSCimbom.com olarak, kirli düzenin ve belli amaçların kalemşörlüğünü yapmayı görev addetmiş olan SporX 'in haberlerini forumumuzda yasaklama kararı aldığımızı 18.000 civarındaki üyemiz ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

GSCimbom Yönetimi

Hayirli olsun.. Kacinilmaz bir sondu.

Yerinde bir karar . Ben bu konuyu değinmiştim 2-3 hafta önce ama siz beni pek fazla dikkate almadınız Sporx konusunda . Ayrıca EuroSport TR'nin de yasaklanması lazım .

Ücretini ödediğiniz takdirde istediğiniz şeyi yazdırabileceğiniz adamların bulunduğu bir sitenin, ekran başında nefretle oluşturduğu haberler ile burayı kirletmenin alemi yoktu. Doğru bir yaklaşım. Teşekkürler.

Mesaj alındı abi ;) zaten portala sporx haberleri açmamaya dikkat ediyordum hep artık müsade etmeyeceğiz.

Yerinde karar. Tebrikler.

tebrikler çok doğru bir karar daha önceden alınması gereken bir karar

Çok güzel bir karar, tebrik ederim Abdullah abi.

helal , webaslan.com haberleri de aynı platforma ait olduğundan aynı kurala tabi olmalı.

Teşekkür ederiz, forumu kirletmeye gerek yok gerçekten de.

Çok isabetli olmuş... Bu adamların haberlerinin Galatasaray camiasında "ne oku, ne de okut" mantığıyla yürümesi lazım.

Güzel oldu. X=yalan :)

Sonunda çok doğru bir karar tebrik ediyorum. Her sporx haberinin altına yasaklansın yazmaktan bıkmıştım.

İşin kötü yanı bu adama en çok para kazandıranda Galarasaraylılar.Webaslan gibi bak ve fener içinde siteleri var ama Webaslan baya bi açık ara en popüler.

Benim twitterda banlı zaten...

Normalde de yaklaşık 3 yıldır biliyorum ne mal olduklarını...

Gayet doğru karar .. :ka19:

Geri
Üst Alt