Squid Game | Netflix

kralım mı :asd: sert yaptık diye mi

ayrı başlık var rtaş bunun için diziyi izlemeği planlıyoduk biz de ama PÜRDİKKAT nöbet postları okuyoruz fıtratta obezlik var
Yok yav kimse spoiler vermez diziyle ilgili burada. En kısa sürede izle ama sosyal medya çok yakında spoiler ile dolar. Sarıyor zaten peş peşe 6 saatte biter 2 güne yayarak izle.

Bir an önce izleyin de kritik yapalım konuda :asd:

Diziyi izlerken 2. sezonun son bolümünde olduğumu bile fark etmedim

Yapacaginiz sezona kafam girsin
Bizdede ayniydi. Konsept çok zevkli ve 2 günde bitirdik yine ama sanki hikaye geçen sezona göre biraz daha saçmaydi.

Orda katilanlar niye oyunu indirmeye yardim etsinler? Çikarlari yok ki. Zaten kisibasi x-milyon won kazanacaklar sorun çikmadigi halde, oyunu yiktiktan sonra o parada gitmis olacak ve bosuna oynamis olacaklar. O kismi bana biraz saçma geldi, main character için hava hos, onun x-milyar won'u var zaten. Ama o kismi saçma olmasina ragmen yinede zevkle izledim gerçekten.

Başroldeki oyuncu bu sezon çok iyi değildi. Yan roller iyiydi. Oylamanın sık tekrarı da çok baydı. İlk sezon ile kıyaslama yapmak haksızlık olur. Genel notum 10/7

Dizi kendi kendine spoiler verdiği için anlamı kalmıyor.

Misal saldırı olacak diyor herif bunu 2 bölüm önceden tekrar anımsatıyor. E herkese söylesene orada oturuyorsun. Mal gibi bakıyor 3-5 kişiye söylüyor tamam da en azından insanlar bilsin bunu kendilerini korur karşıdakileri öldürürler. Kırmızılardan bu kadar kayıp vermesine gerek yoktu.

Ayrıca 1 numara konusunda da sıçmışlar yaşlı moruk oyun içindeki piyon da 1 numara değil miydi. Sürekli kayboluyor sonra ortaya çıkıyor. 1. oylamadan gidiyor mavi seçiyor. Ortlama iqde bir insan şunu direkt düşünürdü zaten.

Bunu düşünüp oyunun içinde 1 numaranın da olduğunu bilerek hareket edecekti.
Ana karakterin 3 sene çabalayıp kafaya takma tavrı ile içerideki iq yoksunu gibi davranma tavrı biraz saçma olmuş.
Çarkıfelek oyununda da saçmalık vardı iki grup yan yanalar ve toplamda 9 kişiler zaten 3 kişilik bölünecekler sen benle gel, bze bir adam lazım diye bağırıyorlar. Ya olm gereksiz heyecan yaratma çabası olmuş.

Saldırı olayı da gördüğüm en saçma konu.
Milyarlarca won dönen ortamda bu kadar teknolojiyi ayarlayan ekip içeriye 5 günlük iş için 200 tane asker koyamaz mı?

Bir eleştirim de oyun kuranlara. Bu ekibin başındaki herif acur mu lan sürekli hile ile içeri adam sokmanın peşinde.

Poh gibi bir sezon olmuş. Zirvede bırakmaları lazımdı. 3. sezon daha da seviye düşecek belli ki

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Travesti karakteri ekleyerek netfiliks katkılarını sunmuş direkt

Geri
Üst Alt