Squid Game | Netflix

1. sezonun yanına bile yaklaşamaz 2. sezon anca bu kadar kötü bağlanırdı ilk 2 bölüm gayet iyi başlangıçtı ama sonrasında adım adım batırmışlar hele ki karakter seçimleriyle iyice içine etmişler.

Böyle diziler konu tamamlanınca bitmeli.

Benzeri mesela La Casa de Papel için de geçerliydi. Bir soygun gerçekleştirdiler sonra gittiler saçma sapan bir gerekçeyle ikinci bir soyguna giriştiler iyice bombok oldu dizi.

Niye bu kadar eleştirildi anlamadım. Başlangıç çok iyiydi oyunlar da eğlenceli idi gene. Sadece oyun gösterse Survivor gibi saçma sapan olurdu. Final de merak da uyandırdı. Daha ne olsun 9/10

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ilk sezona 8.5/10 veririm not olarak, ikinci sezonun hikayesi tabi ki ayni olamazdi o yuzden bunu anlayarak yorumluyorum ve 7/10 veriyorum. Daha henuz final olmadigini da hesaba katmak gerek.

1. sezonda bize yöneticinin yüzünü göstermeselerdi belki bu sezon +1 puan daha fazla alırdı hatta heyecanı daha yüksek olabilirdi, bazı şeyler sürpriz olmalıydı.

Ilk 3 bölümü izledim akıcı yine ama
Ilk oyunda 196'nın ölmesi şöyle yaptı

İlk sezonundaki etkiyi veremez tabii ama hiç fena olmamış bence. Adamın bu oyunlara tekrar girmesinin başka mantıklı bir yolu olmazdı, ya adamı kaçırıp zorla oynatacaklardı (o da biz adaletliyiz algılarını bozardı) ya da böyle bir gerekçeyle gönüllü olmasını sağlayacaklardı.

İlk başta çok tuhaf geldi tabii manyak mısın lan ne işin var orada diyorsun ama adamın içeri girdikten sonraki tavrı, davranışları o kadar iyi ayarlanmış ki neden içeri girdiğini çok güzel resmetmişler. Ama ana karakter ne kadar insanlar için uğraşsa da milletin manyaklığını ve gerizekalılığını aşamıyor. Aslında bunu alıp hayatın bir sürü farklı kısmında uygulayabiliyorsun. İzlerken kendi hayatımı, ülkenin, milletin geçtiği yolları gördüm resmen. Ve dizi yavaş yavaş iki ana karakteri aynı yola getiriyor aslında. İyiyi de bir şeyleri görmezden gelmeye ve hatta kötü olmaya zorluyor bir şekilde.

Bundan sonrası spoiler

Yalnız son bölümde yine de saçma olmuş. Oyuna devam etmek isteyenler ayrılmak isteyenlere saldırıp hepsini doğrarken bunların yattığı yerden izlemeleri hiç olmamış be. Bu kadar düzgün bir ana karakter böyle bir şeye asla göz yumamaz. Karakterine aykırı.

yani ilk sezon ile bu sezonki senaryo çok farklı olmuş gibi beğenmedim.

Bu nasıl başlık ya squid game - netflix gibi alperr Alper kim senin Türkçe öğretmenin alperrrrr

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konuyu açan Alper admin değilmiş özür dilerim kendisinden.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bitirdim sezonu bugun ve yarim içerik ulan bu sezon diye yarim bir şey vermişler sövülmeli idi gerekeni yapıp sövdüm

Geri
Üst Alt