- 21 Ocak 2010
- 72.762
- 51.201
- 5.003
arkadaşa komiklik espri lazımmış da ben tam supply edemedim sanırım.noldu Heis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşa komiklik espri lazımmış da ben tam supply edemedim sanırım.noldu Heis
arkadaşa komiklik espri lazımmış da ben tam supply edemedim sanırım.
Riskli değil hocam. Yılda bir böyle bir olay oluyor onda da tüm dünya duyuyor doğal olarak. Çünkü riski az ve daha az kaza oluyor. Az olan şeyin de haberi olur.Allah yardımcıları olsun. Bu uçak yolculuğu çok riskli. Allah canımızı alacaksa karada alsın.
Ben karada öliyim ölüm gelecekse. Allah ölümün de hayırlısını nasip etsin.Riskli değil hocam. Yılda bir böyle bir olay oluyor onda da tüm dünya duyuyor doğal olarak. Çünkü riski az ve daha az kaza oluyor. Az olan şeyin de haberi olur.
Ama trafik kazasından her gün o kadar çok kişi hayatını kaybediyor ki büyük çoğunluğundan haberimiz bile olmuyor.
Ama kaza anında kurtuluş ihtimali olarak diyorsan tabii ki de uçak kazasından kurtulmak mucize.
Bu sıkıntılar hep Asya ülkelerinde meydana geliyor. Orda da mı itibardan tasarruf ediyorsunuz ne yapıyorsunuz.
Evet o yuzden ucak guzelOfff yaa, o insanların o anki yaşadıklarını düşünmek bile istemiyorum. Genel olarak uçak daha risksiz evet ama gitti mi de tam gidiyor yani, sıkıntı burda.