ST 2.Lig Play-Off Final | Bandırmaspor 1-5 Sakaryaspor | 22 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: ST 2.Lig Play-Off Final | Bandırmaspor - Sakaryaspor | 22 Mayıs | 19.00 | TRT

2-0 mesut :D

Cevap: ST 2.Lig Play-Off Final | Bandırmaspor - Sakaryaspor | 22 Mayıs | 19.00 | TRT

Bülent Yıldırm biraz maçı küçümsüyor.

Güzel bir gol oldu,takdir ettim.

Mesut attı.

Cevap: ST 2.Lig Play-Off Final | Bandırmaspor 1-3 Sakaryaspor | 22 Mayıs | 2.Yarı | T

3-1 devam ediyor mac.

67.dk

Cevap: ST 2.Lig Play-Off Final | Bandırmaspor 1-3 Sakaryaspor | 22 Mayıs | 2.Yarı | T

4-1 oldu sakarya bankasya 1.ligde..

asansör sakarya geri dönüyor gibi.

Sakarya'm Bank Asya'da. :)

Tebrikler Sakaryaspor.:)

Sakarya bence büyük iş başardı..Çoğu oyuncu alt yapısından idi..Tebrikler.

Darısı bizim başımıza.

en başta söylediğim gibi,

helal Sakarya

Cevap: ST 2.Lig Play-Off Final | Bandırmaspor 1-5 Sakaryaspor | 22 Mayıs | Maç Sonucu

Tebrikler tatanga lar.

Cevap: ST 2.Lig Play-Off Final | Bandırmaspor 1-5 Sakaryaspor | 22 Mayıs | Maç Sonucu

Ben Bandırmaspor'un bir adım önde olduğunu düşünüyordum ama klasman maçları da dahil belki de sezonun en kötü oyununu oynadılar. Derli toplu bir savunmaları vardı ama bu maçta oldukça kötü bir performans gösterdiler. Sakaryaspor ise etkili takım oyunu ile hak ederek Bank Asya 1.Lig'e geldi. Her iki takımı da tebrik ediyorum. Sakaryaspor'a Bank Asya 1. Lig'de başarılar diliyorum.

Adanademirspor, Kocaelispor, Altay da bu ligde şu anda yer alsalardı zaten seyir zevki yüksek olan lig daha da renkli ve güzel olurdu...

Geri
Üst Alt