St Pauli/Liverpool Kariyeri | 19/20 Sezonu

Maç sonunda Klopp'tan açıklama: https://inciswf.com/tabiricaizse.swf

f0twHRT.jpg

Dortmund'dan iç gıcıklayıcı bir teklif :D

oJLrkjP.jpg

CL kuraları çekildi:

aGZrZrY.jpg

Rakibimizi tanıyalım:

FZTbTZS.jpg

Devre arası transferlerimiz:

kvv0Iyf.jpg

oAVuZMA.jpg

uyqQ81c.jpg

KB8lcDi.jpg

Sokratis iyi, yaşı da çok geçmemiş, tecrübeli ve sağlam.

Diğer genç transferlerin için tek yorumum "İYİ OLSALAR TAKIMLARI SATMAZDI" olacak.

Bir isimle daha anlaştık, bonservis vererek oyuncu alamayacağımı bildiğimden kimi bulursam alıyorum sözleşmesi bitmeye yakın olanlardan :(

tk0bJPW.jpg

bu oyunla ilgili karsi koyamadigim tek hile genie scout ; ona da antrenor transfer etmek icin baslamistim

yoksa ozellikleri dusuyordu futbolcularin

Şöyle oyuncular çıkmıyor ki altyapımızdan :/

WFyuljl.jpg

Baştaki hoca yok Napoli'nin kadrosu yok Dortmund'un transfer bütçesi diye bakınırken çıkmaz tabii

Bu sene şampiyon yapıp bırakmayı düşünüyorum takımı, EPL'den bir teklif gelse de gitsem iyi olacak :D

Sow'un iki penaltı atışından yararlanamaması :/

bIAhjq7.jpg

Rüya gibi bir galibiyet. Rövanşta Allah'ını seven defansa gelsin taktiğini uygulayacağız :D

G8h7Vsj.jpg

Şalke maçında Neu'da neden "ikna olmuş görünüyor" yazıyor. Neye ikna ettin adamı? Tarlalar sürülmüş belli de Alex Schalk'ın inşaattan haberi yokmuş anlaşılan 2 tane atmış.

zniyxWf.jpg

İnandık biz sizlereeee

Pauli yüzümüzü güldür bu senee

Şampiyonluk şarkısıııı

Düşmesin dillerden tribünlerdee

Haykırıyoruz yineee

Tek bir dileğimiz var Saint Pauli'm

ŞAMPİYON OOLLLL!!!!

ManU ile oynadığımız rövanş maçına HAKEM SKANDALI damgasını vurdu. Sahaya adeta bizi doğramak için çıkan hakem, ManU'ya verdiği iki penaltı ve oyuncumuza gösterdiği kırmızı kartla, emirlerin büyük yerden geldiğini gösterdi. Tecrübe olsun bize, bundan sonra böyle maçlarda hakemi de yenmek için uğraşacağız anlaşılan...

ep9B1oN.jpg

:f50::f50::f50:Sezonun bitimine 3 hafta kala şampiyonluk geldi :f50::f50::f50:

SRWJRv5.jpg

GXeXdPi.jpg

İşte tarihe geçen efsane kadro...

VnFlfki.jpg

Burda yapacağım şeylerin sonuna geldiğim, artık yeni heyecanlar peşinde koşmam gerektiğini gösterir bir haber. Belki bir gün tekrar yolumuz kesişir St Pauli ile...

bdd0Gq4.jpg

Geri
Üst Alt