Stad Açılışında Başbakanın Golleri

Bizim forvette is yapar hem yerli oyuncu :D

Ya bizim Ufuk niye oynadi? Konuyla pek ilgilenmedim bu aksam. Aktif topcular da varmiydi karmalarda?

Fener'liler burada bile şike yapıyor.

spiker " İşte bakın YD nin asisti" diyor. YD ye asisti Şifo yapıyor. Onuda söylesene gardaş. Daha doğrusu topu bırakıyor.

Sanırsın YD 60m top sürdü de 6 kişiyi çalımladı ve sonrasında pası verdi.

Ülen yalıycam diye tükürük kalmadı be hiçbirinizde

Yalnız bakıyorum da gümüşdağ'ın vision'ı gözden kaçmış, xavi gibi takıma yön verdi.

Gollerdekı vuruslari kalite kokuyor resmen ,Turkiye liginde su vuruslari yapacak kac tane forvet cikar ilginc bi durum hakkaten.

Ikinci golu cok iyi

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak yerine koy RTE'yi . Başbakan diye faul de yapamazlar topunu da alamazlar vurduğu gol olur :)

Hagi gibi dibine girdi usta :D

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok şaşırdım.

Şu son vuruşları bana hayret ettirdi.

Gerçekten iyi topcuymuş başkan.

Su maci gordukten sonra rahatlikla soyleyebilirimki fenerbahcenin dusmesi mevcut hukumetle imkansiz. Hepsi dayamis sirtini basbakana. Ridvan acun yildirim demiroeren ve eski buyuk sehir belediyespor baskani. Uefa fifa cok bastirirsa belki . Ama o durumdada ulkeyi kurban etme durumu olabilir. Bizden soyle ridvan acun gibi lobi yapabilecek adam cikmadi ona yanarim. Ridvan sakatliklari ciktiktan sonra toplasan 4 5 sene oynamamistir fenerde gel gor ki adam hayatini fenere adamis. Bizim futbolcu eksikleri jubileyi yapmadan basliyor saydirmaya.

Geri
Üst Alt