Stad Açılışında Başbakanın Golleri

Keske hep futbolcu olarak kalsaymis..

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

BtfyLv-CIAAYjXi.jpg:large

Acun, tayyip, bilal, rıdvan, demirören.. Takimin ismi "sike kardesligi" felanmiydi?

Btfrrk9IYAApU4z.jpg:large

Vay vay vay elemana bak.

1 ve 3 . golleri tırt' yol vermişler de 2. golündeki son vuruş nedir lan öyle:D seni futboldan ayırıp siyasete sokanların yatacak yeri yok..

lan burak nereye atamiyor bunlari

ben de dalga gecerim adamla ama abartmayin yahu

o toplari bana biraksalar o sekilde ben bile atarim zor degil yani

kale zaten bos her sut gol oldu eray bile tutardi onlari

lan burak nereye atamiyor bunlari

ben de dalga gecerim adamla ama abartmayin yahu

o toplari bana biraksalar o sekilde ben bile atarim zor degil yani

kale zaten bos her sut gol oldu eray bile tutardi onlari

Eray o gollerden herangi birisini tutsun eşşek gibi zırlarım en kalabalık meydanda, o kadar da değil.

böyle yorumlar yaptiginza göre adamlarin istedigi olmus ben daha ne diyem

entrylerime aşina olanlar akepe ve tayyip nefretimi bilirler.

gelgelelim adamlar toplumun nabzını tutma ve pazarlama işini gayet iyi biliyorlar.

kabul edelim, hepimiz tayyip nasıl rezil olacak diye izledik ve adam yaşına göre gayet iyi iş çıkardı. golleri ve son vuruşları da gayet güzeldi. tüm temennilere katılıyorum, keşke futbol kariyerine devam etseydi. memleketçe herkesin hayrına olurmuş.

evet, medyayı sömürürcesine kullanıyor. elinin altında inanılmaz bir güç var. maçta da avea reklamı, tosun paşa, züğürt ağa modunda ön plana çıkarılıp oyunu rahatlatıldı ama o da yapması gerekeni yaptı.

bizim adaylar halkın nabzını tutmayı ve amaca 12 den yaklaşmayı bilmiyorlar. bu adamlar da bunu bildikleri için 12 yıldır bileklerini bükemedik.

bu proje büyük ihtimalle acun'un sivri zekasının eseridir. bir yandan tayyibi yağlamış oldu bir yandan da yerini sağlamlaştırdı artık acunu da kimse tutamaz.

"vay be çok iyi top oynuyor" diye oy veren çıkar mı tayyibe? emin olun çıkar benim güzel ülkemde..

eksideki bir cocuk olayi cok güzel özetlemis

biri de bunu koymus

[media]https://www.youtube.com/watch?v=olT8v8yMUEU[/media]

neredeyse aynisi

Eray ve kurtarış ikisinin aynı cümle içinde geçmesi ne kadar da tezat

Geri
Üst Alt