Stad Açılışında Başbakanın Golleri

Başbakanımız helal olsun

Hahaha catlayın

Burdada az yalaka yok.

Iyi topcuymuş bide :DD

Ciddiyse bu yorumlar ki ciddi gibi. Yazarken utanmıyormusunuz ? Neyse ben sizin yerinize utandım.

Çok değil bundan 2 sene önce Fatih Terime cezalar veriliyordu, ordu maçından sonra basının karşısına çıkıp beni bu federasyon beni itibarımı yok etmek istiyorlar diyordu ve gerçektende hem basın hemde rakip yöneticiler fatih terimin üstüne gidiyordu ama bu taraftar hep arkasında durdu, ne zaman Galatasaray'dan ayrıldı hoca bu şikecilerle iş birliği yaptı işte o zamandan sonra Fatih Terim el üstünde tutuldu eminim fatih terim şu anda Galatasarayda olsaydı ne bu stada ismi verilirdi nede bu organizasyona çağrılırdı şu durum bile fatih terimi benim gözümde iyice bitirdi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konunun basligini"Ertemden daha iyi kim yalar" diye deistirsek? Sadece bir öneri

Burdada az yalaka yok.

Iyi topcuymuş bide :DD

Ciddiyse bu yorumlar ki ciddi gibi. Yazarken utanmıyormusunuz ? Neyse ben sizin yerinize utandım.
Bu tayyip'i bu haliyle Galatasaray A takımında oynamak istese kabul edecek tipler bile var.Nasıl bir topçu ise bu tayyip.

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nın açılışında yapılan gösteri maçında Rıdvan Dilmen’in sol ayağı kırıldı. Abdullah Avcı’nın arka adelesi koptu.

Kaynak:Skorer

-Hay Allah... Ne desek şimdi... :trollfacce.gif:

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nın açılışında yapılan gösteri maçında Rıdvan Dilmen’in sol ayağı kırıldı. Abdullah Avcı’nın arka adelesi koptu.

Kaynak:Skorer

-Hay Allah... Ne desek şimdi... :trollfacce.gif:

Yalakalık yaparken bu tip sakatlıkların olması ilginç.

Neyse önümüzdeki maçlara bakacağız.Umarım o zamana kadar iyileşirler.

BtknsGnCcAIx58M.jpg

lan keske futbolcu olsaydi su recep, simdide aksama kadar recep tayyip erdogan sarkisini dinliyoruz köyde, lanet herif.

Geri
Üst Alt