Stada Çekirdekçi Taraftar Gelmesin?

Ben olsam benim de icimden bagirmak gelmez acikcasi. Yarim saat ayni seyleri bagriyorlar. Insanin icinde bagirma hevesi bile olsa mac öncesi, bunu mac esnasinda söküp aliyorlar gögüsünden.

Biktim lan su "Bizim icin X 'de koy, cimbom koy,cimbom koy" meymenetinden.

Savunmak için demiyorum ancak o polarcılar olmasa statta çekirdek çıtlamasından başka ses duymayacağız.

Rö desen karşı tribünde yankılanıyor

Polarcıların arebesk saçmalıkları olmasa takım uykuya dalmaz en azından

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tezahuratlara cok anlam yüklemek anlamlı yapmak için kasıyorlar bütün sorun bu.

Sonuçtada ortaya arabesk besteler cıkıyor tabi.

Örneğin çarşı ''kartal gol gol gol'' diyor anlam olarak çok kasmamış normal birşey ama inanılmaz gürültü cıkartıyor bize bunun gibi tezahuratlar lazım.

Mesela basketbolda ki ''bu sene baskette tarih yazalım'' tezahuratı gibi 2-3 tezahurat üretseler futbol için süper olur.

Emin olun ki gürültü cıkartabilecek herkesin eşlik edebileceği basit tezahuratlar olsa stadın 4/3 ü kesinlikle eşlik eder.

Ama mesela FT'nin ilk geldiği sene kombinem vardı.

Bazen kuzenimle tezahuratlara eşlik etmek istemiyorduk o kadar sıkıcı bir hal alıyor ki yarım saat aynı tezahuratı söylemek.

Üstelik hep arabesk bir etki yaratmayan tezahuratlar uA bu konuda cok zayıf bana göre diğer takımlara nazaran.

Bu konuda haklısın yarım saat chelseade koy tezahüratı dinledik

Bağırmayan gelmesin diye bir olay yok. Herkes sizin gibi fanatik değil , onların bir çoğu da maddi olarak sizden fazlasını veriyor. Şu ötekileştirme huyunuzdan vazgeçin pls.

Daha sıkca rerere ra Galatasaray Galatasaray cim gom bom söylene bilinir ki tüylerim diken diken oluyor o zaman.

Muthiş herkesin katıldğı bir cümle ve aynı zamanda basit olma özeliği birlikde baya sert ve hür ses ile muthiş etkisi var.

herkesin söyleyebileceği ve takımın ani tepki verebileceği bomba bir tezahurat bu. ancak akıllarına yıllardır dank etmedi. biride cıkıp sormuyor arkadaş bız bunu neden kullanmıyoruz dıye. 50.000 kişi çok rahat rerere rarara çeker . anca bizim için fenere de koy cimbom koy vs vs

herkesin söyleyebileceği ve takımın ani tepki verebileceği bomba bir tezahurat bu. ancak akıllarına yıllardır dank etmedi. biride cıkıp sormuyor arkadaş bız bunu neden kullanmıyoruz dıye. 50.000 kişi çok rahat rerere rarara çeker . anca bizim için fenere de koy cimbom koy vs vs

Çok çok nadir söyûyoruz maalesef. Sanki özel silah gibi kunlanıyoruz bazı maclarda. Takım muthis pres uygulaması yaptığı zamanlarda kunlanıyoruz galuba.

Extra power tuşu gibi sanki. Bir bilgisayarda cheat tuşu gibi bir şey.

saçmalığa bak adam belki gelip statta çekirdek çıtlayıp maç izlemek istiyor.

şu hususu da atlamayalım , çekirdeğin de eski tadı yok be , nerde o eski çekirdekler :D

Gerçi şimdi bunu yapsak 10 maç ceza yeriz.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=yyNEDwFVT7g[/media]

En güzeli

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Q41gBjB-DQ0[/media]

rw_sabri.jpg

Rakibi bozan tezahürat değil baskı. Bu da ıslık ve gürültüyle oluyor. Buda maçta bi umudumuz varsa fazlasıyla iyi oluyor zaten. Chelsea maçında bir ara öyle yoğun bie gürültü olduki abartmiyorum kulaklarım rahatsız oldu ve çınladı. Üst tribünde böyle yüksek ses oluyorsa sahayı düşünemiyorum. Mourinho da bu desteğin % 10 u Stanford brigde olsun turu geçeriz dedi.

Geri
Üst Alt