Stada Çekirdekçi Taraftar Gelmesin?

nefret ettim bizim tribünlerden. Gol atana kadar çit çikmadi yahu. Ayip bir şey, şampiyonlar ligi oynuyorsun. Hiç degilse 10-15 dakika tezarühat yap. Tribün liderleri oturup çekirdek çitliyor sanki.

Rakibi bozan tezahürat değil baskı. Bu da ıslık ve gürültüyle oluyor. Buda maçta bi umudumuz varsa fazlasıyla iyi oluyor zaten. Chelsea maçında bir ara öyle yoğun bie gürültü olduki abartmiyorum kulaklarım rahatsız oldu ve çınladı. Üst tribünde böyle yüksek ses oluyorsa sahayı düşünemiyorum. Mourinho da bu desteğin % 10 u Stanford brigde olsun turu geçeriz dedi.

Bir gol yedikmi herkes susup oturuyor nedense? Sanki dünya nin sonu. Avrupa takimlarina o konuda imreniyorum. Her koşulda takimlarini destekleyebiliyorlar.

Rakibi bozan tezahürat değil baskı. Bu da ıslık ve gürültüyle oluyor. Buda maçta bi umudumuz varsa fazlasıyla iyi oluyor zaten. Chelsea maçında bir ara öyle yoğun bie gürültü olduki abartmiyorum kulaklarım rahatsız oldu ve çınladı. Üst tribünde böyle yüksek ses oluyorsa sahayı düşünemiyorum. Mourinho da bu desteğin % 10 u Stanford brigde olsun turu geçeriz dedi.

Evet biliyorum spiker bile kulaklarımız sağır olacak kadar ses var diye.

Ben onu demiyorum destek olarak cok gerilerdeyiz.Besteler hep aynı davul falan getirilsin.

Bu iyi mesala

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Q41gBjB-DQ0[/media]

Bir gol yedikmi herkes susup oturuyor nedense? Sanki dünya nin sonu. Avrupa takimlarina o konuda imreniyorum. Her koşulda takimlarini destekleyebiliyorlar.

Onu diyorum zaten bu konudaki ilk mesajımda da yazdım. Biz futboldan çok skor bekleyen telaşlı bir taraftarız. O skor gelmişse, veya geleceğine dair bi umut varsa o gün tribünler iyi oluyor. Aksi takdirde kötü.

Galatasaray taraftarı kadar kendi taraftarından şikayetçi olan bir taraftar grubu yoktur. (Burda da şikayet var. :D)

Taraftar ne yapsın daha?Futbolcular tonla para kazanıyorsa çıkacak abi taraftar maraftar,akıllar Chelsea maçında vs. demeden,bahane bulmadan oynayacak.Avrupa'da artık böyle bir anlayış yok.

Onu diyorum zaten bu konudaki ilk mesajımda da yazdım. Biz futboldan çok skor bekleyen telaşlı bir taraftarız. O skor gelmişse, veya geleceğine dair bi umut varsa o gün tribünler iyi oluyor. Aksi takdirde kötü.

Garantici bir taraftar yapimiz var. Takima güvenimiz yüksek degil. Işin keyif alma tarafini kaçiriyoruz, sonuça endeksliyiz.

Avrupa'da tribüne gidip maçi izlemeyen insanlar var. Öyle olsun istemesekte biraz daha eglenceli olabilirdi.

.Avrupadaki taraftarlımızı bizden daha iyi destek oluyor daha cok bağırıyor az sayıdada olsa.

Almanya'da yasiyorum.. simdiye kadar avrupa'da bircok Galatasaray macina gittim (en son gittigim futbol bransindaki deplasmanlar madrid ve torino). Simdiye kadar arenada sadece bir kez mac izledim, 6-1'lik Real Madrid maciydi.. ve tribünler beklentilerimi hic karsilamadi.. Ben bütün stad tezahüratlara eslik eder diye hayal ederken, sadece "3'lüye" herkes eslik etti..sorsalar arenada'ki mir macami gitmek istersin veya avrupadaki herhangi bir deplasmanmi diye(futbol maci olmasa bile), kesinlikle avrupadaki bir deplasman derim.. orada az sayida olmamiza ragmen herkes daha tutkulu yapiyor tezahüratlari.. Televizyonda dinlerken begenmedigimiz tezahüratlar benim kulagima o tribünde coskulu ve hos geliyor.

neyzen teyfik in bir şiiri geldi aklıma yazmayayım şimdi buraya hakaret algılanmasın. içerik aynı olmasada mantık aynı mantık.

bende küfür eden taraftar istemiyorum, ailemle bayan arkadaşımla rahat maça gidip izlemek istiyorum ne yapacağız?

marş bağırma vs konusunda eskisi gibi değil haklısın ama eskiden de bir "dağ başını duman almış" vardı gına gelmişti. şimdi o kısırlığa geri döndük yine. organize olduktan sonra çekirdekçi taraftarda bağırır merak etme önemli olan organizasyonu yapmak. içeri sadece x ler girsiz y ler defolsun gitsin demenin çözüm olmayacağını günümüz türkiyesine bakarak anlamak zor olmamalı.

Polarcıların tezahüratları

[media]https://www.youtube.com/watch?v=s5t03LpFJUE[/media]

Antu mod on

Statta çekirdek satışı yasaklansın,yanında çekirdek getirenlerin nevaleleri içeri alınmasın

Antu mod off

çekirdek olayı değil olay

hakemi etki altına alabilen pozisyonu yaşayan takımla atağa kalkan taraftar gerekli...

lay lay lay dan birşey olmaz

Evet biliyorum spiker bile kulaklarımız sağır olacak kadar ses var diye.

Ben onu demiyorum destek olarak cok gerilerdeyiz.Besteler hep aynı davul falan getirilsin.

Bu iyi mesala

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Q41gBjB-DQ0[/media]

Şu tribünde davul sesi kadar iğrenç bir şey yok bana göre.

Chelsea maçında atmosfer rezildi. Zengin seyirci değil taraftar doldurmalı stadı.

Taraftar etkisi çok önemli fakat amaçsızca 90 dakika marş söylemek degil bir anda İngilizler gibi hakem kararlarına tepki gösterirlerse skora etki ederler.

Ultraslan'a laf ediyorsunuz ama ultraslan olmasa tezahurat yapacak adam yok resmen. Bence ua kale arkasina degil, diger tribunlere de dagilmali ki, "cekirdekci" tayfayi da bagirmaya tesvik etsin. Daha iyi bir tribun organizasyonu ve planlamasi sart.

Geri
Üst Alt