Stadyum İsim Sponsorluğu Konusunda Sixt Rent A Car ile Anlaşıldı İddiası

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Galatasaray Eski Protokol Müdürü Sertaç Kaynak: "Galatasaray’da Başkan Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu stadyum isim sponsorluğu konusunda Sixt Rent A Car ile her konuda anlaştı. 23 Mart’ta imza töreni yapılması planlanıyor." [@aslandergi]

mustafa cengizden beklediğim hareket

Senede 3 milyon euro ve uzun sözlesme bekliyorum. Keske secimden sonra kalsaydi bu is.

Eski Protokol Müdürü ne ya. Bundan sonra ne, eski güvenlik görevlisi mi?

önemli olan para fakat bu iş yeni yönetime bırakılmalı cengiz gider ayak son kazıgı sokmaz insallah

bu yönetim niye 3 yıl boyunca yatıp giderayak yeniden seçileceklermiş gibi her şeyi yetiştirmeye çalışıyor yav.

2-3 aya seçim var. Doğru olmamasını temenni ediyorum. Geleceği belirsiz bir yönetim böyle bir bağlılığa imza atamaz.

Bu Sertaç denen eleman trollün teki ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi para için evvela kadro kalitemiz artmalı şu an için iyi para getirecek anlaşma yapma ihtimalimiz yok . 3-2 lik Real Madrid maçından sonra avrupa'da sadece 3 maç kazanabildik. 7 yılda 3 maç ?

Galatasaray Eski Protokol Müdürü Sertaç Kaynak: "Galatasaray’da Başkan Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu stadyum isim sponsorluğu konusunda Sixt Rent A Car ile her konuda anlaştı. 23 Mart’ta imza töreni yapılması planlanıyor." [@aslandergi]
Bu adamın doğru bir haberini hatırlamıyorum. Kötü kaynak.

Geri
Üst Alt