Staj

Serhat Fırat

Kırmızı Üye
Selam renkdaşlar bilenler için soruyorum lütfen yardım edin ben bu yaz Frito-Lay'da Staj yapacağım benden istenilen belgeler arasında Garanti Bankası Tarsus şubesinden hesap cüzdanı istenmiş birincisi bunu maaş verecekleri için mi istiyorlar ? İkinci sorum ise bu hesap cüzdanı derken banka kartı mı çıkaracağım ve ayrıca bunu illa gidip taaa tarsus şubesinden mi çıkarmam gerekiyor memleketten olmuyor mu ??

Ayrıca kalacak yerde ayarlamam gerekiyor tarsuslu olan renkdaş var mı içimizde ?? :)

tarsusu falan bilmem de hesap açtıgın zaman zaten hesap cüzdanı da verecekler banka kartı da verecekler

Herhalde staj maaşını banka hesabına yatıracaklar, garantiden hesap açtıracaksın, hesap cüzdanında iban no falan yazar ondan istemişlerdir, iban no ile yatırırlar paranı. Yanında da paracard veriyorlar. Tarsus işi ne iş anlayamadım ama.

Herhalde staj maaşını banka hesabına yatıracaklar, garantiden hesap açtıracaksın, hesap cüzdanında iban no falan yazar ondan istemişlerdir, iban hesabıyla yatırırlar paranı. Yanında da paracard veriyorlar. Tarsus işi ne iş anlayamadım ama.

Anladım renkdaş teşekkürler öncelikle zaman ayırıp cevap verdiğin için. Valla bilmiyorum gönderdikleri mail de öyle yazıyordu hesap cüzdanı garanti bankası tarsus şubesi diye off off şimdi ben taaa oraya sadece hesap açtırmak için gideceğim geri geleceğim galiba kalacak yer de bulmam lazım sıkıntılı durum..

Onu bunu bilmemde kolay gelsin renktaş.

Yeni kanuna göre stajyerlere staj süresi boyunca ödeme yapmak gerekiyor. Asgari ücret kadar olabilir sanırsam. Araştırınız...

Yeni kanuna göre stajyerlere staj süresi boyunca ödeme yapmak gerekiyor. Asgari ücret kadar olabilir sanırsam. Araştırınız...

Yok ya renkdaş naptınn o kadar vermezler abi araştırdım diyo asgari ücretin en az %30 u falan o da 250 civarına tekabül ediyor asgari ücret verseler bayram ederim :D

Geri
Üst Alt