Stancu daha ileri gidemez

Cevap: Stancu daha ileri gidemez

‘Stancu daha ileri gidemez’

Steaua Bükreş'in eski yardımcı hocası Yüksel Yeşilova, Rumen kulübünde birlikte çalıştığı Zapata ve Stancu'yu değerlendirdi.

Kolombiyalı kaleciye güvenoyu veren Yeşilova, "Karakteri sağlam, idmanlarda iyi çalışan bir kaleci. Yan toplarda ve uzaktan şutlarda biraz sorun yaşıyor ama çizgide başarılı. Yalnız son 1 yıldır fazla maç oynamadı. Bu yüzden ilk dönemlerde problem yaşayabilir. Zapata'yı, Romanya'ya Hagi getirmişti" dedi.

Stancu için çekinceleri olduğuna dikkat çeken Yeşilova, "Stancu asla bir Mutu değil. Galatasaray'a hazır olmadığını düşünüyorum. Son vuruşları iyidir. Kalecinin önünde birden biter ve fırsatçıdır. Şu an kapasitesinin en üst seviyesinde. Ama bu da yeterli değil. Daha fazlasını yapamaz" ifadelerini kullandı.

kaynak:medyaspor

Stancu asla bir ...... kısmını okuyunca kanım çekilde arkadaş ya :o Ah ulan rıdvan piskoljik hasta ettin bizi

2.lig stancu kayniyor. Tek eksik yabanci isim

Beyler stançu bana hiç ümit vermiyor.

Eskiden -hala var mı bilmiyorum- bazı bilimsel haberlerin altına, milleti yesin diye: ''İsviçreli bilim adamları açıkladı'' şeklinde otorite onlarmışçasına süsleme satırları koyarlardı. Bu adamın ki de o hesap. Yüksel Yeşilova diyorsa ileri gidemez arkadaş.

"Kolombiyalı kaleciye güvenoyu veren Yeşilova, "Karakteri sağlam, idmanlarda iyi çalışan bir kaleci. Yan toplarda ve uzaktan şutlarda biraz sorun yaşıyor ama çizgide başarılı."

hehe...

Yan toplarda ve uzaktan sutlarda problemli ama 18 icinden vurulan bütün sutlari kurtariyor,kaledeyken cizgi disina cikmamaya özen gösterdigi gibi orta sahaya kadar degaj kullanabilme özelligi ile dikkat cekiyor:D

Hadi canım ciddimisin sen?

Müneccinin bi tarafınımı yedin?

Boş beleş heriflere fikirlerini sormamak lazım. Daha kendini geliştiremez ne demek ?

sen de gidemezsin öle yardımcı antrenör olursun romanyada anca.

24 yaşına kadar gelmiş birinin hâla genç yetenek statüsüne girmesi hocayı haklı çıkarır. Ama izlemeden yorum yapmamak lazım.

Harbiden bu Stancu bana hic bir positif sinyal vermedi izledigim maclarda

Ustune ismi ve tipi de eklenildigindi bu transfere nasil isiniyorsunuz anlam veremedim acikcasi

5 milyon Euro'ya aldığımız Stancu kötü çıkarsa 1 milyon Euro'ya falan Steau'ya geri veririz, hem Stancu'ya ödeyeceğimiz paraları da ödememiş olup kar ederiz..

Geri
Üst Alt