Stancu için bir arkadaşımızdan istek

Cevap: Stancu için bir arkadaşımızdan istek

Kesinlikle taraftar olarak destek olmalıyız. Ben Stancu'nun çok iyi işler yapacağını düşünüyorum..

Neyin desteği ya milyon eurolar kazanıyor. 5M euro saydık. İyi oynasın, goller atsın taraftar bagrına basar zaten.

Bostan kastin son satirsa eyvallahda komple yaziyi kastediyorsan sacmalamissin. Cunku bu senin bu hikayeden etkilenip futbolcuya sempati duymaya basladigini gosterir ki su yaptiginin sokak dilencisine yapilandan farksiz olmadigini gormeni engeller. Kisacasi duygusalliga gerek yok. Bu adamin futbolculugu ve karakteri bana gore iyidir desteklenecekse bu yuzden desteklemeli.

eet etkilendim insani duyguları olan herkes etkilenir

ben bu sene patlar ya da kotu oynar demiyorum

gidecekse de kalacaksa da biz görevimizi yapalım dıyorum.

sacmalama degıl de bence sen yorumu anlamamışsın

Neyin desteği ya milyon eurolar kazanıyor. 5M euro saydık. İyi oynasın, goller atsın taraftar bagrına basar zaten.

Al iste.. Biz o zaman kendimize niye taraftar diyoruz.. Hiç gitmeyelim maçlara, destek olmayalim.. Sonuçta hiç bir futbolcu bedava oynamiyor, hepsi para kazaniyor.. Ne bos yorumlar yapiliyor su baslikta.. Bir taraftar futbolcusuna sahip çikarsa, taraftardir.. Kaç para kazandigi falan bizi ilgilendirmez.. Adam ülkesinden uzak para kazanmaya çalisiyor, belki takim içinde hiç bir arkadasi yok, 25 milyon Galatasaray taraftari da sahip çikmazsa bu adam nasil verimli olacak ? Arda gitse Romanya'ya, taraftarlar her futbolcuyu çagirsa Arda'yi çagirmasa iki gün sonra geri döner.. Tamam adamlar milyon eurolar kazaniyorda sonuçta onlarinda insan oldugunu, kalbi oldugunu, geçmisi oldugunu unutmamak lazim.

harbi çağırmadılar mı liverpool macında .s

bi de üzgün üzgün smileylar yapyıorlar :D

ben Stancu'yu sahadan tanırım, iyi oynuyorsa kalsın, oynamıyorsa gönderilir. bu ne yaa, güzin abla gibi oldu zaten kulüp, emeklileri alırız, sakatları besleriz, küserler barışmaya çalışırıs, üstüne özel hayatlarında kötü günler yaşayana kucak açarız, tabi tüm bunları milyonlarca euro vererek yaparız.

ben Stancu'yu sahadan tanırım, iyi oynuyorsa kalsın, oynamıyorsa gönderilir. bu ne yaa, güzin abla gibi oldu zaten kulüp, emeklileri alırız, sakatları besleriz, küserler barışmaya çalışırıs, üstüne özel hayatlarında kötü günler yaşayana kucak açarız, tabi tüm bunları milyonlarca euro vererek yaparız.

sadece kendını adamın yerıne koy dıyorum

bu kdar da pişkin olmayın abi

en azından üzülebiliyor. stancu bana bonservisime 5 milyon euro verin diye silahla tehdit etmedi. ha gidebilir o başka.

çılgın mısınız sizler. Buna benzer hayatları hepimiz yaşıyoruz, herkes yaşıyor. milyon dolar kazanamayan milyon kişi var bu durumda
O zaman tribünlere gitmesin kimse milyon dolar alıyorlar oynasınlar mantık bu olmamalı. Belki kazanırız Stancu'yu bir pankart mı çok oluyor anlayamadım.

Yea var mı başka kötü hayat yaşayan futbolcu, yazıktır onu da alalım

çılgın mısınız sizler. Buna benzer hayatları hepimiz yaşıyoruz, herkes yaşıyor. milyon dolar kazanamayan milyon kişi var bu durumda

en azından birine destek olmus olacaksın

kayıtsız şekilde milyon dolar kazanıyor demekten iyidir.

hem stancu bunları yazmayada zorunlu degil. alır parasını yatar. hicte umrunda olmaz. her cok para alan hakkını veriyor diye bir kanunmu var. hem 5 milyon euroyu bu adam almadı. bu takımda kalır veya gider. konuşmalarındanda etkilenmedim. en azından üzgün oldugunu belirtebiliyor. biz tarfatrın sahip cıkıp taraftarı takmayan kişileri cok gördük(lincoln)

Yea var mı başka kötü hayat yaşayan futbolcu, yazıktır onu da alalım

bu konular senın boyle şimarık şekılde yorum yazamayacagın kadar hassas konular

ya tm gereklı gormuyorsan da sus be adam

bir pankart mı cok geldi hay allahım ya

Stancu Galatasaray bünyesi olduğu sürece yanında olmak durumundayız. Belki adam sevildiğini bilse onun için çok şey fark edecek.

Ama iki gün önce Stancu gitsin diyip de hayatından dolayı kalsın demek mantıksız. Ben beğenmiyorum ve gitmesini isterim. Ama kalırsa desteğim, sevgim her zaman olacak.

Adebayor 4 yaşına kadar yürüyememiş onu alalım mesela. :)

Stancu Galatasaray bünyesi olduğu sürece yanında olmak durumundayız. Belki adam sevildiğini bilse onun için çok şey fark edecek.

Ama iki gün önce Stancu gitsin diyip de hayatından dolayı kalsın demek mantıksız. Ben beğenmiyorum ve gitmesini isterim. Ama kalırsa desteğim, sevgim her zaman olacak.

Adebayor 4 yaşına kadar yürüyememiş onu alalım mesela. :)

kalsın veya gıtsın demıyoruz ztn

bu adam galatasarayın futbolcusuysa yanında olmalıyız dıyoruz

Geri
Üst Alt