Filim güzel, ama neden herkes bukadar cok begendi, anliyamadim. Bende hayal kirikligi yaratan bazi sahneler oldu, maalesef, okadar bekledikten sonra, birazcik üzücü oldu bu durum... Filimi tasiyan insiderler, böyle insanlara eskiyi hatirlatip, zamanin nasil gectigini göstererek, bir hüzün yaratiyor. Star Wars´in yeni öyküsünden ziyade, yaratilan bu effekt agir basiyor gibi. Story´yi su ana kadar begenemedim, bakalim nasil devam edecek.

Beğendim ben

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saçma derken, film uzak bir galakside geçiyor bak gezegen bile değil adı üstünde bilim kurgu nasıl bir gerçeklik aranabilirki

Tabi ki gerçekçi olamaz zaten ama nedense karakterlerin tipi olsun , yapım olsun hiç bir zaman ciddiye alamadım. Çocukken bile böyle düşünürdüm. Ve ben çocukluğumda Pokemon , Naruto hayranıydım

Ne diyeyim zevkler ve tatlar. Hata bende aslında çıkıp saçma dememeliydin. Herkesin zevki farklı... Kusura bakmayın

Tamam Vurmayın morardı

Seriyle alakam olmamasına rağmen şu süreçte izlemiş kadar oldum.

İnternette, tvde, sokakta, kafede, metroda, markette, okulda her yerde Star Wars'la ilgili bir şey görmek mümkün. :DD

Yarin arkadaslarla "Star Wars maratonu" yapacagiz, pazar günü de yeni filme girecegiz.

Ickiler yiyecekler hersey hazir yarin icin:hat:

Yarin arkadaslarla "Star Wars maratonu" yapacagiz, pazar günü de yeni filme girecegiz.

Ickiler yiyecekler hersey hazir yarin icin:hat:
Yayınlanış sırası ile izlemek en iyisi. Yoksa 70-80'ler ile 2000'lerin teknolojik farklılığı absürd oluyor. Yani ilk dönem 4-5-6 serisiyle başlamak daha güzel. Ayrıca sürpriz faktörü de gözardı edilmiyor. Hoş benim için ilk dönem Star Wars ile seri bitmiştir. 2000'lerdeki zorlama aşk filmi gibiydi.

Tabi ki gerçekçi olamaz zaten ama nedense karakterlerin tipi olsun , yapım olsun hiç bir zaman ciddiye alamadım. Çocukken bile böyle düşünürdüm. Ve ben çocukluğumda Pokemon , Naruto hayranıydım

Ne diyeyim zevkler ve tatlar. Hata bende aslında çıkıp saçma dememeliydin. Herkesin zevki farklı... Kusura bakmayın

Tamam Vurmayın morardı
Olur mu canım herkes aynı düşünce de olacak diye bir şey yok zaten saygı duyuyorum

Benim için hala Episode 3 bir numara. Diğer hiçbirisi onun yanına yaklaşamıyor.

Acikcasi hic begnemdim, Episode dördün Hikayesini almislar ve sacma sapan yerlere götürmüsler.

SPOILER :

Bir bakiyon yarim saat önceki cöp topliyan kiz filim sonunda yoda gibi güc gösterisi yapiyor, Fin komik olayim diyin dangalak olarak safini aliyor filimde, Ren cok kirilgan bir bebeye benziyor Vaderin parmagi olamaz ve Snokda Voldemord cakmasi. Story dedigm gibi Episode 4 Remake, hic bir yeni birsey yok, Abrams okadar korkmuski yeni birsey yaparsam beni asarlar diyin,en iysi ben eski bölümleri kopyalayim demistir kendisine..

5/10 ilk yarim saat efsane ondan sonra iyice bokay sariyor filim.

Bu Hype Disney icin cok basarili gecti cogu hype traine atliyan insanlar otomatik olarak 10/10 veriyorlar imdb gibi sitelerde ondan böyle cok yüksek puani var filimin,star wars yazmasa filmin üstünde imdbde zor 7.0 gecerdi film.

Bu filmdeki çömezleri oynatma sevdası bir tek benim dikkatimi çekmemiştir. Piyasada o kadar yer etmiş, eli yüzü düzgün adam varken gidip enteresan adamları kilit rollere koymuşlar. Kylo Ren mesela. Karakter olarak apprentice bir Sith olmasına rağmen güzel bir tipleme. Ama o oynayan oyuncu nedir arkadaş? Çok mu aramışlar anlamadım ki. Koy yerine Henry Cavill'i (Süpermen) çok daha güzel olmaz mıydı? Rey karakterini oynayan kızı seçmiş olmaları da enteresan. Kız yine tatlılığından falan kurtarıyor da geçmişte oynadığı doğru düzgün dizi/film olmadan nasıl böyle önemli bir role seçmişler ilginç. Sonra Generali oynayan eleman var. Ex Machina'da oynayan cılız tip. Kylo Ren'le beraber o kadar tırt adamları seçmişler ki (tip olarak, duruş olarak tabi) piyasada futbolcu mu, pardon oyuncu mu kalmadı diyorsun :DD Koca Star Wars devlet dairesi gibi torpille işliyor sanki.

Geçmişe bakıyorsun Mace Windu'lar, Count Dooku'lar, Obi Wan Kenobi'ler, Darth Maul'lar... Yahu yanına bile yaklaşamaz bu tipler anlamadım gitti.

Geri
Üst Alt