STBL 15/16 H:18 | RH Gaziantep 67-70 Galatasaray Odeabank | MS | 13 Şubat | Ntvspor

Ligde ilk defa İstanbul dışında bir galibiyet aldık. Sonunda deplasman fobimiz de yavaş yavaş yıkılıyor inşallah.

Mccollum'a rağmen aldık.Armud herif kritik yerlerde hep batırıyor.

Üst üste 2 deplasman kazandık bu hafta kupayı da hiç kasmadan elenelim gitsin

Mc collumun penetre edip sonra durup atislarina kacirmasindan bıktım.

Birileri konusuyor,ergin ataman koymaya devam ediyor.

Koyduk mu

mccollum maçı kazandıran ribaund ve asistine rağmen maçı bu noktaya o getirdi. bu adam bizi taşıyacak bi guard değil

Sözde Galatasaraylıları

Ergin Atamana sallayanları dışarı alalım

Lasme adam adam , ergin hoca istifa diyenlere kapakları takıyo tek tek.

mc çok üst düzey bir skorer sakatlıktan çıktı ve ilk maçıydı bence türkiye kupası maçlarıyla iyice ısınacaktır, tam performansını ksk maçlarında görebiliriz

Çok iyi maç oldu gerçekten.RhGaziantep kendi sahasında 1 kez mağlup olmuş şuana kadar.Takım yorgundu.Sakatlar yeni döndü.Lasme tek başına aldı adeta maçı.Sinan ve Schilb te çok iyi oynadılar.Bu sene şampiyon biziz bence.

bi de geldiğinde bu adama çok iyi şutör diyorlardı ya ben ona şaşıyorum.
Sutorlugude gectim ne oyunu rahatlatma ne liderlik en sakin adamin bu olmasi gerekir oyunun son bölümünde buna vermemiz lagzim topu ama sanki 18 yasindaki tecrubesiz adamlar gibi sacmaliyor inanılmaz sinirlendiriyor beni.

Lasme son maclarda aldigi paranin sonuna kadar hak ediyor yeminlen tek basina savaşıyor pota altında.

7DBgczzJ.jpeg

Parasını sonuna kadar hak eden adam gibi adam.

ergin ataman adam gbi yönetince iyiyiz tabe
son maçlarda bende begeniyorum
konsantre olunca rahat....

Geri
Üst Alt