STBL 15/16 H:2 | Galatasaray Odeabank 60-71 Anadolu Efes | M.S | 19 Ekim | NTVSpor

Bu oyuncuların suratı ne böyle Abi ?? niye böyle asık suratlar ? bu takımı savunma yaparken ne zaman göreceğiz ?? anlaşılan bu senede kanser olacagız geçmiş olsun

Şu hücum sayı olmalı.

Kendinize gelin be yeter artık ilk defa mı basket oynuyorsunuz... Deli eder bu takım adamı...

Malesef bu senede Işık göremıyorum bu Takımdan.. oyuncuların Suratları Mahkeme duvarı gibi.. geçen seneden farkı yok

Sonunda Schilb

3 senedir ağız tadıyla basketbol ızlemeyı unuttuk.. Bu sene farklı olur dıyorduk Oyuncuların suratı yıne asık.. hiçbiri gülmüyor ? hayırdır bışey mı oldu ?

Hakem bey napıyosunuz?

Şu Satten sonra Erkek basketbolu izlemeyıde bırakıyorum.. savunma yapmayan , Suratları Mahkeme Duvarı gibi olan oyuncuları görmeye tahammul edemıyorum..

markoshvili arroyo n'dong gibilerini seyrettikten sonra bunlar ne diyor insan..

Efesin o kadar eksiklere rağmen yinede bizden iyi kadrosu var yani abartmamak lazım bu skoru kalite farkı çok açık.Granger,Diebler,Brown,Dunston,Tyus hepsi çok özel adamlar maçın sonuna kadar maçın içinde kalırsak bi şansımız olacak bakalım.

Diğer Takımların Oyuncuları Basketbol Oynarken Keyif Alıyor.. bizim Oyuncuların suratlarına bile bakılmıyor.. niye böyle ya ?? ağız tadıyla basketbol ne zaman izleyecegız ?

takımda sanki boşvermişlik var... ınanılmaz kolay sayılar yıyoruz..

mcclm yerine iyi pg olsa öndeydik,abilerinin fasulyelik olarak getirdiği kızan gibi kalıyo,yedik ayvayı

Basketbol cahillerı doluşmuş yine ulan karşıdaki takım 25 milyon euroluk takım sen 5 milyon

Temel sorun Granger'in savunması, hiçbir önlem alamadık maalesef.

Schilb-Dorsey işin içine girmeli, başka türlü olmaz.

Göksenin de airball atıp, bloğunu yiyip bir kaç maçlık kendisini aşan performansından sonra özüne döndü.

Geri
Üst Alt