STBL 15/16 H:2 | Galatasaray Odeabank 60-71 Anadolu Efes | M.S | 19 Ekim | NTVSpor

Sadece Fb, Efes maçlarına gidip biz salonu dolduruyoruz yeaa demek de iyiymiş yalnız.

Kendilerini Telekom deplasmanına beklerim.

Fb ile Ted'i bir mi tutuyorsun ?

fbyle tedi bir tutmuyosan o zaman niye mac ankarada oynansin diosun ki

ankarada oynanan bir GS ted macina kac kisi gidecek merak ediyorum

hadi yarin oynatsan baya kisi gider de 3 sene sonra gs ted macinda 5 kisiden fazlasi olurmu bunuda masaya yatiralim

fbyle tedi bir tutmuyosan o zaman niye mac ankarada oynansin diosun ki

ankarada oynanan bir GS ted macina kac kisi gidecek merak ediyorum

hadi yarin oynatsan baya kisi gider de 3 sene sonra gs ted macinda 5 kisiden fazlasi olurmu bunuda masaya yatiralim

İstanbul'da oynanan maçları da görüyoruz. Telekom maçındaki seyirci, Bjk maçından daha fazla oluyor. Hiç bilemiyorlarsa, en azından kadın basketbol maçları Ankara'da oynansın.

Ankara'da Galatasaray'ı senede sadece max. 3-4 defa gören var. Ona binaen yazdım.

İstanbul'da oynanan maçları da görüyoruz. Telekom maçındaki seyirci, Bjk maçından daha fazla oluyor. Hiç bilemiyorlarsa, en azından kadın basketbol maçları Ankara'da oynansın.

Ankara'da Galatasaray'ı senede sadece max. 3-4 defa gören var. Ona binaen yazdım.
ankara

les sehir
istanbula tasin ;)

Sadece Fb, Efes maçlarına gidip biz salonu dolduruyoruz yeaa demek de iyiymiş yalnız.

Kendilerini Telekom deplasmanına beklerim.
Vasfinin başkanlığında maçlar ankarada oynansin önerini masaya yatirdik, muhasebesini yaptık sonuç olarak mantık disi bulduk reddettik kardes, diretme artık Abdi ipekciye geleceksin paşa paşa.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vasfi bir maç ayarla da abdiye
gidek tribn yapak önderliginde ;)
BASKOMUTAN VASFI

Vasfi reis protokolden izliyor maçları bildiğim kadariyla

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu efesi yenmesi de çok zevk veriyor:asd22:Adamlar çılgın bütçe harcasalar da bize yenilmek kaderleri:asd22:

Biletlerin 5-10 lira olduğu yerde salonda max 1.500 kişi olacaksa bu sene de işimiz yine zor. Taraftarın artık bu takıma sahip çıkması lazım

Çarşamba günü de eurocup maçı varmış
ulan ne saçma işler yapıyorlar

Çarşamba günü de eurocup maçı varmış
ulan ne saçma işler yapıyorlar

karşıyaka perşembe akşamı Barça'yı yenip, dün öğlen Telekom'a 26 sayı fark attı. Çarşamba evimizdeyiz zaten. Turnuvalarda her gün maç yapıyorsun yani anormal durum değil basketbolda.

CRl913YWUAAiDpi.png:large

Geri
Üst Alt