STBL 15/16 H:22 | Galatasaray Odeabank 70-72 Darüşşafaka Doğuş | M.S | 14 Nisan

Mccoulm 4 Micov 5 sayi atmiş. normal yenilmemiz. 2. yarilari düşüyoruz oyundan 3-4 maçtir. ulan fenerin telecom maçini düşünüyorum birde bu maçi düşünüyorum delleniyorum.

O maçtan sonra da demiştim bizde son topları kullanacak bir winner yok . Micov eli en temiz Ada'm bizde o da öyle son topları çok kullanan biri değil. Sağlık olsun, üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Eurocup artık önemli , kuşlar en az 5 maçı son topla aldı yanarım yanarım buna yanarım.

Moraller bitti ulan karaktersizler bizi buluyor böyle maclar deliriyorum.

Son düzenleme:
Bir gerçek daha var ki micov bu takımın beyni. Eğer o kötüyse takım çöküyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Futbol ve basketbol 2 maç ertelendi 2 sindede berbat sonuç aldık şikeciler her türlü amaçlarına ulaşıyolar

Bir Gerçek Daha var ki ; McCollum büyük takım oyuncusu değil.. seneye euroleague gidersek gönderilmeli

sergio lull sen ne mal oyuncusun.

Tek sebebi dar rotasyon. Takim enerjisini gran canariada harcadi.

Dursun denen capsiz donk denen ucubeye verdigi bonservisi Ergin Hocaya verse baska modda olurduk. Rakibinin 10 da biri butce ile rotasyon sıkıntısı kaçınılmaz!!

Şafak,göksenin,greenin süre almaları lazım,bunları oynatmıyosan yorgunluk demeye hakkın olmamalı

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Green malı yerine keşke jerells oynasaydı varlığı zarar artık greenin

Fenerbahce Antep'e yenılırse bizde bütün maçları kazanırsak saha avantajını alırız.. ikili averajda üstünüz

Saha avantaji iyi guzel olur da fenerin takimi asiri kuvvetli bu sene, real madride 30+ farka gidiyorlar

Geri
Üst Alt