STBL 15/16 H:4 | Galatasaray 80-63 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım

Obradoviç'in İpekçi karnesi ; 6 maç - 6 yenilgi.

7 is coming..

7 maç | 7 yenilgi

CS09Eo5WsAEB085.jpg

Bizimkilerin elinin ayarı yok. Adamlar o kadar bütçe ayıran sponsor bulmuş, deli gibi paralar harcatmış. Sen kalkıyorsun adamları hep en olmadık zamanlarda madara ediyorsun. Hadi şimdiki kadro iyi ama biz bunları 6 kişilik çok geniş rotasyonla da rezili rüsva etmiştik. Yazıktır, günahtır, zulümdür.

Küfürleri susturmasi yakismadi hak edene hakettiği muamele yapilmali renkdash, fenerbahçe kopegine fenerbahce köpeğine fenerbahce köpeğine sampiyon cimbom yazdiracagiz

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hakem aynı yapılan küfürden dolayı ki aslında küfür değil gerçek olan bir şeydi anons etirdi ve bu hakem sabıkalı fener
lehine. Ceza yemek bu şikeciler yüzünden kimin hoşuna gide bilir?

Şike şike para para... olayiydi bi arada

da da da da daaaaaaaaa daaaaaaaa de de de de deeeeeeeee deeeeeeeeeeeee en çok sana yakışıyor kupalar şampiyonluklar senden başka büyük mü var GALATASARAYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Efes'le erken oynadık, birkaç hafta sonra olsaydı bir 15'te oraya yollardık.

Küfürleri susturmasi yakismadi hak edene hakettiği muamele yapilmali renkdash, fenerbahçe kopegine fenerbahce köpeğine fenerbahce köpeğine sampiyon cimbom yazdiracagiz

arap bey İzmir'de yaşıyor muşunuz beni nasıl kandırırsınız?

Geçen sene 6 kişiyle yendikten sonra bu maç bu skor gram şaşırtmadı beni.

Yeni salon yapılacaksa kesinlikle bu atmosferi göz önüne almalılar.

Hakem aynı yapılan küfürden dolayı ki aslında küfür değil gerçek olan bir şeydi anons etirdi ve bu hakem sabıkalı fener
lehine. Ceza yemek bu şikeciler yüzünden kimin hoşuna gide bilir?

Şike şike para para... olayiydi bi arada
Bir Almancıya göre fazla fair play duskunusun terimdash,sahaya meşale atarken iyidi avrupa maclarimizda

Ohhh beee içimin yağları eridi, dünden sonra iyi geldi vallaha helal olsun imparatora.

Bir Almancıya göre fazla fair play duskunusun terimdash,sahaya meşale atarken iyidi avrupa maclarimizda

:) sanki ben attım. Türkiye'den öğrenmişler meşale olayını ben ne yapayım. Fair play ile ilgilide değil ayrıca yazdıklarım . Bu köpekler yüzünden camiamıza niye ceza gelsin yahu? Bu resmen geri zekalilik. Küfür et cezayı kulübün ödesin. Aslında küfredenlere hesabı keseceksin kulüp olarak. Buyrun ödeyin zararı.

Geri
Üst Alt