STBL 15/16 H:9 | Galatasaray OB 90-74 Yeşilgiresun Bld. | MS | 5 Aralık | LİG TV 2

Burak Bahadur

Parçalı Üye
68kap0.png

88f85gs.png
v.png
170px-Ye%C5%9Filgiresun-Belediyespor-Logo.jpeg

Spor Toto Basketbol Ligi 15/16 Sezonu 9. Hafta
Galatasaray Odeabank - Akın Çorap Yeşilgiresun Belediye
Abdi İpekçi Arena
5 Aralık Cumartesi
16:00

ligtv2hd_64x64.png

Maça 1 saat kalmış başlık yok :(
Ben de copy-paste usulü açayım dedim.

Başarılar takım!

• Yeşilgiresun'un yeni transferi Chris Warren bu maçta oynarsa sezon başından beri Galatasaray'a karşı 3. maçını oynayacak.
  • En etkili iki oyuncusundan biri Darnell Jackson cezalı.
  • Jackson'un yokluğunda 5 ABD'li, 1 Litvanya yabancı rotasyonu. Yerli rotasyonları sadece faul problemi veya oyuncu dinlendirme amaçlı Mutlu Demir ve Can Özcan.
  • Ritim bulma üzerine bi oyunları var ligde pek çok orta-alt sıra takımında olduğu gibi. Crocker'a, Perkins'e, Bradley'e sertlik göstermezseniz sabaha kadar 3'lük atarlar. Sinan da yokken Göksenin ve Şafak'ın aldıkları sürelerde faullü faulsüz hep sert olmaları lazım.
  • Micov ve Schilb formda olursa onları savunabilecek bi savunma akılları yok, sadece Dulkys'te biraz fundamental var.
  • Micov ve Schilb vasatın üstünde bile oynasalar alan paylaşımını çok rahatlatacakları için Lasme ve Dorsey dominant bi maç oynayabilirler.

Kotu sac olur ama adamin kafasina sicmislar resmen :(
Hic arkadasi yok mu acaba duzelt su saci diyecek?
e17122b881baaecf7a4c4932dc8ae3a7.jpg

Tornavida degmemis Nokia 3310

Hücumda buldozer gibiyiz

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SporExtra pakedimiz bitti izleyemiyoruz maçı #hüzün

geçen hafta da aynı şeyi yapmıştık orda tekrar fark açılmıştı bakalım bugün nolacak

Ergin ataman klasiği resmen. Fark yapıyorsun sonra fark eriyor bir şekilde. Hep aynı hep aynı

Geri
Üst Alt