STBL 15/16 YF | Fenerbahçe 93-79 Galatasaray Odeabank | M.S | 25 Mayıs

Schilb net yetersiz oyuncu hiç bir numarası yok gerekli maçlarda.

valla aslinda bence tepkiyi bu kuslara degilde asil ülkere göstermek lazim...25 milyon euro katiksiz para veriyorlar , eurolig biletinide bunlar veriyor zaten, angutlara salonda yaptilar , bu bütceyle nasil basa cikacaksin , bizim capsizda 3-5 milyonla takim kurmaya calissin.. allahin belasi dursun..

Maç hakem olacak şerefsiz,satılmış,itin vermediği 4 sayı pozisyonuyla gitti.O pozisyondan sonra kapattım.Dursun şu maçtan sonra çık konuş Allahın belası herif.

Beyinsiz kuşlar siz Türkiye'de yaptığınız hakem şikeleri yüzünden aldınız ahlarla Avrupa'da daha çok İvan Bebek reis ve csk maçındaki Adam gibi adam hakemlere denk geleceksiniz ve biz de burada zevkten dört köşe olacağız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan yönetim bu maçla ilgili konuşmazsa hemen bugün maç sonrası defolup gitsin bu ne lan

Fark 6 sayıya düşüyordu arkana rüzgarı almışsın basketi vermiyor şerefsiz hakem

Edilen küfürlere itiraz eden hocaya teknik foul veriyorlar

Böyle şerefsizlik olmaz.

Şu takımın hakkını savun artık Dursun Özbek ya da defol git

vasıfsız, pısırık, pasif biri olan dursunun konuşmayacağını biliyoruz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yine her taraf şerefsiz dolu. Lan bir takımın taraftarından oyuncusuna, başkanından yöneticisine hepsi mi şerefsiz olur? Pavalı köpeklev! Gelin İpekçi'ye gelin..

Bir tane tarafsız basketbol hakemi yok hepsi fenerli. Engin kenarman, recep ankaralı, emin moğulkoç, özlem yalman..

bu baskette baskanlar degissede GALATASARAY düsmanligi hic degismiyor...resmen figüran rolündeyiz,

Çalın çalın Ege'ye faul çalın hakemler.... Maçı verdiniz ülkere şerefsizler...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ulan yönetim bu maçla ilgili konuşmazsa hemen bugün maç sonrası defolup gitsin bu ne lan

Fark 6 sayıya düşüyordu arkana rüzgarı almışsın basketi vermiyor şerefsiz hakem

Edilen küfürlere itiraz eden hocaya teknik foul veriyorlar

Böyle şerefsizlik olmaz.

Şu takımın hakkını savun artık Dursun Özbek ya da defol git

Konuşmazda gitmezde onun tek amacı orda ne koparırsam kardır hesabı cebe indirebildiğini indirecek basına da takımı borçtan kurtardım alacaklarımı da bıraktım falan filan diyip gidecek.

İlk yarı fark 2 gökselin üzerine oynadılar hakem döndü tekniği bize çaldı ardından biz oyundan düştük kuduruk taraftarla farklı açtılar yaptıkları küfürlü tezahüratta yanlarına kaldı aynı şeyi biz yapsak salonu boşaltırlardı , 2.yarı buz gibi 3 lüğümüzü yedi onun bunun çocukları fark 5 e inicekken 12 oldu tam elleri ayakları titreyeceği yerde olan bize oldu aramızdaki tek kalite var o da hakemlerlerdir biz bunları orda sahaya gömeriz ama hakemler bırakmaz euroligde oynasak mesela yeneriz yabancı hakemlerle ama ligde olmaz.

Karakter yoksunu tanımının TDK karşılığı bu babadan oğula herifler.

İpekçi'deki ikinci maçta hakemlere mesaj vermek baya gerekli oldu. Yoksa 5. maçta bu ince doğramaları kalın olarak göreceğiz.

Ulan adi,şerefsizler maça çıkmadık şampiyonluğun gitmesi uğruna.O olaydan sonra insanda biraz onur ve gurur olur şerefsizler.

Geri
Üst Alt