Dün maçtaydım. Fenerliler aşırı derece tahrik etti herkesi 1.maçta da Azize'nin yaptıklarını gören insanlar normalinden çok daha aşırı tepki verdi.Hoş olmadı tabii.
İlk başlarda tek tük bir kaç kişi bişeyler attı, o esnada tüm tribünler atmayın diye bağırıyordu, ama son durumda inanılmaz ötesi bir tahrik var bilerek yaptılar kesin.
Antuyu okudum durduk yerde yenileceklerini anladılar ondan yaptılar diyen şikecileri falan gördüm. Bilgilendirme açısından söylemek istiyorum, fenerin uzun boylu bir antrenörü yada menajer falan isim olarak bilmiyorum hakem masasına fiziki müdahale de bulundu, Bobby Dixon taraftara laf falan söyleyip duruyordu sürekli, m.mahmutoğlu sürekli tahrik peşinde koşuyordu, Göksenin bunun yaptıklarının hiç birini yapmadı ama neler yapıldı çocuğa.
Cenk Renda sanırım o antrenör bu kişi olayları o boyuta getirdi yaptıklarıyla, hem hakemlere baskı kurmaya çalıştı bu ve bir kaç oyuncu hem de hakem masasına vurdu ardından saha kenarında ki taraftarlarımızla tartıştı fitilde orada ateşlendi zaten
İlk yabancı maddeyi saha kenarındaki sinirlenen bir taraftar attı zaten ua değil ilginç bir şekilde
Ondan sonra herkes bir anda çıldırdı ve olaylar koptu
Ama bence hata yaptık taraftarlar olarak o anlarda. O anlık siniri çok coşkulu tezahurata yönlendirseydik o maçı yine kazanırdık zaten,yakışmadı bize bence.
Umarım taraftar bir daha ne olursa olsun böyle şeyler yapmaz
Son olarak yönetime sesleniyorumşu takıma adam gibi sponsor bulun kardeşim
Karşında ki rakibin her sene 20 milyon euro + bütçelerle mücadele ediyor, bizim yönetim Eurocup başarısı gelmese 3 milyon dolara düşürecekti bütçeyi rezalet
Nasıl onlar kadar bütçe yaratabiliriz diye düşüneceklerine bunlar daha da düşürecekti bütçeyi
Yönetim Eurocup başarısını kullanıp, ana sponsor+yan sponsorlar ve kombine gelirleriyle bari hocanın istediği 10 milyon dolarlık bütçeyi yaratsa.
Umarım bizi bu sefer şaşırtabilirler.