Steam İndirim Duyuru Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahar indirimleri ne zaman olur acaba? 250 tl gibi bir para var steamde

Bu arada arkadaşlar steamden oyun almayı düşünen varsa şöyle bir teklifim var. Eğer origin hesabıma fifa 18 yollarsanız ( durma play 150 tl ) Steam'de 200 tlye kadar istediginiz bir oyunu size yollayabilirim. Böylece steamde kullanmadıgım para işe yaramış olur ve sizde kara geçmiş olursunuz. İlgilenen olursa burdayım

Bu arada arkadaşlar steamden oyun almayı düşünen varsa şöyle bir teklifim var. Eğer origin hesabıma fifa 18 yollarsanız ( durma play 150 tl ) Steam'de 200 tlye kadar istediginiz bir oyunu size yollayabilirim. Böylece steamde kullanmadıgım para işe yaramış olur ve sizde kara geçmiş olursunuz. İlgilenen olursa burdayım

itemden haber ver

Humble beleş oyun yapmış yine almak isteyen varsa bakıversin

Factorio 16 nisandan sonra fiyatı artacak ve bir daha inmeyecek wishlist'in de olan varsa duyrulur

Single zevk verir mi ki ? Eski oyun baya oynayan yoktur da ondan soruyourm.

Search - Steam Charts

2,500 kişi varmış şuan oynayan o kadar da kötü sayılmaz

Hiç oynamadığım için bir yorum yapamayacağım ama şuan dip fiyat gördü satan firma da Ubi düşüncen varsa dene istersen

Black Desert'ı almıştım bende öyle sarmadı iade ettim

Geleneksel FM haziran indirimi gelmedi mi yav hala

1 ay falan oynıcam altı üstü haziranda gelir dedik, yine tık yok

Save 84% on NBA 2K18 on Steam

Demek ki herkes eksi bassa seve seve indirecekler fiyatları

Yaz indirimleri için istek listeme bir göz atayım dedim 52 tane gerçekten almak istediğim oyun çıktı :asd:

Bu arada size bir tavsiye Steam üzerinden kolay kolay oyun almamaya çalışın yoksa kazık yersiniz.Bundle girmiş oyunları çok rahat takas yoluyla alabilirsiniz size bir örnek vereyim ;

OneShotKO : Offers : #2161889 to Pink Stripes

Besiegeyi de >>> OneShotKO : Offers : #2129176 to Xolem böyle almıştım 2 hafta önce

Tremor games,crono.gg gibi sitelerden puan kasıp oradan aldığınız oyunlarla bile bu tarz takaslar yapabilirsiniz paranızı çöpe atmayın

Save 84% on NBA 2K18 on Steam

Demek ki herkes eksi bassa seve seve indirecekler fiyatları

Yaz indirimleri için istek listeme bir göz atayım dedim 52 tane gerçekten almak istediğim oyun çıktı :asd:

Bu arada size bir tavsiye Steam üzerinden kolay kolay oyun almamaya çalışın yoksa kazık yersiniz.Bundle girmiş oyunları çok rahat takas yoluyla alabilirsiniz size bir örnek vereyim ;

OneShotKO : Offers : #2161889 to Pink Stripes

Besiegeyi de >>> OneShotKO : Offers : #2129176 to Xolem böyle almıştım 2 hafta önce

Tremor games,crono.gg gibi sitelerden puan kasıp oradan aldığınız oyunlarla bile bu tarz takaslar yapabilirsiniz paranızı çöpe atmayın

2k18 önerir misin hocam almayı düşünüyorum ama 2-3 ay sonra 2k19 çıkıyor para biriktirip direk 2k19 almak daha mantıklı geliyor görüşün nedir bu konuda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt