Steam İndirim Duyuru Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şey yapamaz yav, kredi kartının son 4 rakamı gözüküyor ve değişiklik yapabilmesi için cep telefonundan onay vermem lazım.

böyle yerlere her zaman sanal kart vereceksin.. saldırganın sisteme ne kadar nüfuz ettiğine bağlı..

misal benim PSN'de sadece sanal kart var.. limiti sürekli sıfır.. sadece alacağım zaman limit yükleyip sıfırlıyorum..

Ya beyler steam de kart kullanmayın turkcell ile mobil ödeme yapın en güzeli hem banka ile uğraşmaya gerek yok sms ile de onay istiyor

t★p★t★p★

böyle yerlere her zaman sanal kart vereceksin.. saldırganın sisteme ne kadar nüfuz ettiğine bağlı..

misal benim PSN'de sadece sanal kart var.. limiti sürekli sıfır.. sadece alacağım zaman limit yükleyip sıfırlıyorum..

En güzeli o ama yinede kafam rahat, büyük hareketlerde banka arıyor direkt... Bankalarında kendine göre güvenlik protokolleri var, bilgilerimi alsa bile biraz zor çeker.

En güzeli o ama yinede kafam rahat, büyük hareketlerde banka arıyor direkt... Bankalarında kendine göre güvenlik protokolleri var, bilgilerimi alsa bile biraz zor çeker.
Benim arkadaşa sms hilesi ile ukraynadan 800 tl çekmişler. Telefona gelen kamu yada banka başlıklı mesaj bile olsa dikkatli okuyun

t★p★t★p★

beyler korkutmayın adamııııııııı

Yalnız şöyle bir sıkıntı var, emailler kabak gibi meydanda... Eğer bir grup hacklediyse ve authenticate sistemini bypass ettiyse biraz zor toparlar steam, PSN gibi 1 ay falan kendine gelemeyebilir.

Yalnız şöyle bir sıkıntı var, emailler kabak gibi meydanda... Eğer bir grup hacklediyse ve authenticate sistemini bypass ettiyse biraz zor toparlar steam, PSN gibi 1 ay falan kendine gelemeyebilir.

asıl büyük problem paypal emailleri.. "apple" "newyork" "book" gibi jenerik kelimeleri şifre olarak kullanma hıyarlığı yapan kim varsa ağzına sıçarlar..

asıl büyük problem paypal emailleri.. "apple" "newyork" "book" gibi jenerik kelimeleri şifre olarak kullanma hıyarlığı yapan kim varsa ağzına sıçarlar..

Arayıp e-alışverişe kapatayım kartı yav ne olur ne olmaz, hafif irkildim :D

xbox live ps network de hacklendi diyorlar

Benim anlamadığım 40-45 dakikadır sürüyormuş bu olay, neden hemen serverları kapatmadılar ?

Arayıp e-alışverişe kapatayım kartı yav ne olur ne olmaz, hafif irkildim :D

ben aşırı tedbirliyim.. kesin kartı yenilerdim böyle bir durumda.. :D

internet alışverişleri için en iyi çözüm sanal kart.. online bankacılıktan 2 dk da ana kartına bağlı bi sanal kart alıyorsun ve limiti daima sıfır.. sadece alışveriş yapacağın zaman harcayacağın tutar kadar limit yüklüyorsun cep uygulamasından.. kafan rahat olur..

indirimini bilmem de hacklenmiş gibi duruyor steam..

ben konsolcu olduğum için yıllar önce açtığım bir steam hesabım olsa da hiç oyun satın almadım bu platformdan.. sizin muhabbeti görünce giriş yapayım dedim.. şifremi de unutmuşum hatta..

neyse email ile şifreyi yenileyip girdim.. bi baktım hesapta 20 dolar.. hayatımda hiç kullanmadığım için saçma geldi.. sayfayı tekrar yeniledim, para gitti.. tekrar yeniledim başka bir meblağ ve site birden fince oldu.. tekrar yeniledim, ingilizce oldu.. hesaba gireyim dedim baktım kredi kartı detayları ama benim değil..

ciddi bir sorun olabilir sitede.. benim için sorun yok.. hiç kullanmadım ve kullanmayı da düşünmüyorum ama kredi kartınıza mukayyet olun..

ayni sorun bendede var demin 100 € vardi bakiyede :D

elemanın biri twitter'da şunu yazmış:

I've never known such a serious security concern in the games industry before - not even the PSN hacking. This will be entertaining.

yani: "oyun endüstrisinde hiç böyle bir güvenlik endişesi görmedim.. malum psn hacklenmesi dahil.."

iş bu kadar ciddiyse tedbirli olun..

ben aşırı tedbirliyim.. kesin kartı yenilerdim böyle bir durumda.. :D

internet alışverişleri için en iyi çözüm sanal kart.. online bankacılıktan 2 dk da ana kartına bağlı bi sanal kart alıyorsun ve limiti daima sıfır.. sadece alışveriş yapacağın zaman harcayacağın tutar kadar limit yüklüyorsun cep uygulamasından.. kafan rahat olur..

Vakti zamanında bir kart almıştım paybyme diye ona para yükleyip kullanırım, 1.5 yıldır falan kullanmadım ilk para yüklediğimde çok kesinti yapmaz umarım. Öyle bir durum olursa sana IBAN no'mu yollarım özelden sen karşılarsın :oley:

Cenabetliğinle steam'i çökerttin tebrik ediyorum seni. :D

Ben Ininal kullanıyorum steamde sıkıntı yok :)

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt