- 23 Aralık 2008
- 65.095
- 62.903
- 5.103
o yüzden oynamalıyız..
piyasa da karımıı kaldı? bizde adam öpecez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o yüzden oynamalıyız..
Erkek adamın erkek sevgilisi mi olur diyorsun? Doruk forumun adını çıkaracaksın dikkat eto yüzden oynamalıyız..
piyasa da karımıı kaldı? bizde adam öpecez.

Erkek adamın erkek sevgilisi mi olur diyorsun? Doruk forumun adını çıkaracaksın dikkat et
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

www.humblebundle.com
bedavacılığı sal![]()
Kathy Rain Steam'de %90 İndirimli
Set in the '90s, Kathy Rain tells the story of a strong-willed journalism major who has to come to terms with her troubled past as she investigates the mysterious death of her recently deceased grandfather.store.steampowered.com
Free
Tek tuşla kütüphanenize ekleniyor
![]()
The Sims™ 4 Home - Electronic Arts
Unleash your imagination and create a world of Sims that’s wholly unique. Explore and customize every detail from Sims to homes — and much more. Choose how Sims look, act and dress. Determine how they’ll live out each day. Design and build incredible homes for every family, then decorate with...www.origin.com
sims4 ucretsiz
çöp oyunlar almayalımStim harici üyeliğim yok
Fifa için açmıştım aslında origin ama unuttum id-pw
Ekli dosyayı görüntüle 47120
Oyun nabzı bizden sorulur,stime gelsinler alalım oyunlarını
çöp oyunlar almayalım
Epic Store sağlam geliyor haOynamam ki çoğunu koleksiyoncuyuz
Epic Store sağlam geliyor ha
Şu anki haliyle devam ettirseler sağlam rekabet olabilir de kendileri karşılıyormuş zararı devam etmeleri çok zor ama bu kadar iyi olmasa da uygun bir fiyat politikası devam ederse ve Borderlands 3 gibi sağlam oyunları exclusive alabilirlerse rekabet olabilir yine bence.Zararına satış yapıyorlar Fortnite'a olan ilgi azalınca o store işinde vazgeçecekler.Zaten communitysi berbat herkes şikayetçi Steam'in 10 yıl gerisinden geliyorlar yarışmaları zor o yüzden
Rekabet bize yarar ama pek rekabetlik bir olay olduğunu sanmıyorum şu son yaptıkları gibi davransalardı başlarda o zaman işte oyuncu kazanırlardı.Şuan herkes nefret ediyor