stefan kuntz

Ft sevdalısı olduğunu öğrendim ve şaşırmadım hocam yine yön veriyor

bu adam efsane olur, resmen adalet dagitiyor, yusuf yazici milli takimda oynamak istiyorsa önce lillede oynamali, helal olsun ezbere kadro dönemi bitti artik!!!

bu adam efsane olur, resmen adalet dagitiyor, yusuf yazici milli takimda oynamak istiyorsa önce lillede oynamali, helal olsun ezbere kadro dönemi bitti artik!!!

bizim herifi niye oynattı o zmn
o kdr az oynadı ki bizde bi ara maçta görünce bu kimdi lan die düşündüm

bizim herifi niye oynattı o zmn
o kdr az oynadı ki bizde bi ara maçta görünce bu kimdi lan die düşündüm
cünkü yusufun yerinde alternatif coktu, kanat oyuncusu hücum icin daha elzemdi, belki gol atamadi hatali oldugu yerlerde oldu ama mücadelesi cok iyidi rakip oyuncusuna ezilmedi öküz gibi güclü baris, bundan olacak göreceksiniz, ivan perisic, ante rebic tarzi fizik yapisi var.

Stefan Kuntz, Galatasaray’dan 5 futbolcuyu milli takım davet etti, Fatih Terim’den yardım aldığını ve ders vermesi gereken hoca olduğunu söyledi, 4 Galatasaraylı futbolcuya forma şansı verdi, 3’ünü ilk 11 başlattı, Kerem ve Halil’den 3 gol katkısı aldı.

Seni savunacağız hocam.

“Yusuf Yazıcı’yı almadım çünkü saçından başından önce top oynamayı düşünmesi gerekiyor ve minnoş minnoş oynamayı bırakması lazım. Bir köşede elleri belinde top beklemeyi bırakıp, koşması, mücadele etmesi gerekli” deseydi keşke.

adam baya sempatik. Bu ülke ortamına göre fazla pozitif. Sürekli espri yapıyor, gülüyor

bakalım kötü sonuçlar gelince medyanın hakaretvari saldırıları olunca ne olacak

terim balı out kuntz balı in

According to Kuntz, he is in contact with Terim and getting advices from him in regular basis. He also said that "I am getting help from Terim with phone calls. He has incredible intelligence so he is a Coach who should train others"

Translate edeyim istedim ingilicceye hani Turkce'de sorun olmasin diye. Ve evet bal :)

According to Kuntz, he is in contact with Terim and getting advices from him in regular basis. He also said that "I am getting help from Terim with phone calls. He has incredible intelligence so he is a Coach who should train others"

Translate edeyim istedim ingilicceye hani Turkce'de sorun olmasin diye. Ve evet bal :)

sakin olalım genel söyleme yönelik bir espri

O soruyu sorsalar kariyerleri biter ve disarida birilerinden dayak yerler.

o soruyu bırak terime şenolu sergene bile sormazlar soramazlar

üçü de kan alır o heriften hem o anda hem sonrasında

ahlaksız herifler

Geri
Üst Alt