stefan kuntz

Millîlerin Cebelitarık'ı 6-0 yendiği maçta Kerem açılışı yapan, Halil ise iki golle farkı açan isimler olarak ön plana çıktı.Millî maç öncesinde Stefan Kuntz ve yardımcısı Kenan Koçak sık sık Fatih Terim ile telefon üzerinden iletişim kurarak fikir alışverişinde bulundu. Ay yıldızlı teknik adamlar Terim ile yaptığı görüşmelerde oyuncuları en verimli nasıl kullanabileceklerini de sordu.

EN İDEAL VERİM

Fatih Hoca, Barış Alper Yılmaz'ı çizgiye inecek şekilde, Kerem Aktürkoğlu'nu kanatta içe kat eden pozisyonda, Halil Dervişoğlu'nu da çift forvetli sistemde değerlendirmeleri gerektiğini anlattı.

Kuntz-Koçak ikilisi de Terim'in dediği gibi takımı 4-4-2 sisteminde sahaya sürdü. Nitekim âdeta kullanma kılavuzlarıyla beraber oyuncuları oynatan ay yıldızlı teknik heyet, en ideal verimi aldı ve bu sayede kilidi açan ilk üç gol, bu oyunculardan geldi.

Kaynak: sporx

Way be arslan hocamın takımı ligde 8–10 pts gerideyken gidip milli takımı kurtarıyor,bizi niye kurtaramıyor acaba :confused:

Arslan,kaplan,grande hocam

Millîlerin Cebelitarık'ı 6-0 yendiği maçta Kerem açılışı yapan, Halil ise iki golle farkı açan isimler olarak ön plana çıktı.Millî maç öncesinde Stefan Kuntz ve yardımcısı Kenan Koçak sık sık Fatih Terim ile telefon üzerinden iletişim kurarak fikir alışverişinde bulundu. Ay yıldızlı teknik adamlar Terim ile yaptığı görüşmelerde oyuncuları en verimli nasıl kullanabileceklerini de sordu.

EN İDEAL VERİM

Fatih Hoca, Barış Alper Yılmaz'ı çizgiye inecek şekilde, Kerem Aktürkoğlu'nu kanatta içe kat eden pozisyonda, Halil Dervişoğlu'nu da çift forvetli sistemde değerlendirmeleri gerektiğini anlattı.

Kuntz-Koçak ikilisi de Terim'in dediği gibi takımı 4-4-2 sisteminde sahaya sürdü. Nitekim âdeta kullanma kılavuzlarıyla beraber oyuncuları oynatan ay yıldızlı teknik heyet, en ideal verimi aldı ve bu sayede kilidi açan ilk üç gol, bu oyunculardan geldi.

Kaynak: sporx

Ne yalıyorlar hocayı, sanki operatör den ses kayıtlarını almışlar gibi anlatıyorlar.
Bir insan bunu kaleme alırken acaba düşünüyor mu, ulan biraz da destekli sallıyım da insansınlar diye.

Gscimbom mobil

Daha hiçbirşey başarmadı,zor maçada çıkmadı ama

Mt la sahaya çıktığı 4 maçtada iletişim olarak iyi,saha kenarında oyunculara baskı kurmayan,sövmeyen,el kol hareketleri yapmayan,kaçan pozisyonlarda su şişesiyle artistlik yapmayan,sahaya dalıp topa dokunmayan,kırmızı kart görmek için dalavere çevirmeyen bi görüntüsü vardı ki bu futbolcuya güven verir

Futbolcularda hatalı paslarda,kaçan pozisyonlarda,yenilen gollerde hiç saha kenarına bakmadı ve rahattı,buda daha özgüvenli kıldı oyuncuları

İlerde ne olur,doğrusu bumudur bilmiyorum ama dikkatimi çekti bu özelliğiyle

kuntz, 38 yaşındaki umut bulut'u milli takıma çağıracak. [tv100]

Ben güveniyorum bu adama. Samimi ve doğru isimmiş gibi geliyor bana.

2. Lig falan demeden takımında iyi performans göstereni alıyor demek ki. Umut’u alırsa açıklaması budur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Deniz Undavi cagirmak zorundasin

EN İDEAL VERİM

Ben bunu zihnimden nasıl atacağım ya. Hani övecek şey ararsın Terim’de bulursun da ama arkadaş bu nedir ya hahahahahaha

Sağolsun sayesinde Cebelitarik’i farkli yenmiştik ama hocam burda bile hatalı bir taktik vermişsin, Cebelitarik kale önünde yığılacak. Barış o senaryonun adamı değil onu oynatma diyeceğin yerde sen aksini söylemişsin. Zaten o amatör adamlara karşı bile en kötümüz Barış idi.

Tabi bunların yaşandığı hayal aleminin gerçek olduğu varsayımıyla yazıyorum 😁 Artık nasıl bir gücün varsa şu şekilde bile kendini övdürebilmişsin.

gecmıs olsun yakında kovulur

Geri
Üst Alt