Stefan Savic, Trabzonspor'da

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000096052.jpg

Trabzonspor, 33 yaşındaki Stefan Savic’i kadrosuna kattı.

Trabzonspor’un yeni transferi Stefan Savic, Çarşamba günü Türkiye’de olacak.

(Ertan Süzgün)

Beşiktaş ta istiyordu bu ihtiyarı keşke onlar alsaydı

Trabzon için çok çok yerinde ve iyi bir transfer. 1-2 sene daha götürür.

cok cok iyi oyuncu mal şikeciler yada 8jk almaz umarım diyordum allahtan mou sayesınde vasatlara para gömüyorlar

2 yıl net katkı verir

biz hala masturnasyonaldayız

Son durumu nasıl acaba. Trabzon forvet işini ve orta sahaya kreatif bir oyuncu alırsa ortalığı karistirir

Fena degil ancak eski seviyesinde de degil haliyle. Yalniz, bende bu tarz bir transfer daha bekliyorum TS'den. Lig gercekten cok cekismeli olacak bizim cok nokta isler yapmamiz lazim. Tabi yapabilirlerse ...

Fena degil ancak eski seviyesinde de degil haliyle. Yalniz, bende bu tarz bir transfer daha bekliyorum TS'den. Lig gercekten cok cekismeli olacak bizim cok nokta isler yapmamiz lazim. Tabi yapabilirlerse ...
Vallaha kadromuz şu anda eksiklerimize rağmen ligin en kaliteli kadrosu. Artık Okan hocadan başka dayanak yok. İçerisini kontrol edemezsek bu sene bayağı zor geçebilir.

Vallaha kadromuz şu anda eksiklerimize rağmen ligin en kaliteli kadrosu. Artık Okan hocadan başka dayanak yok. İçerisini kontrol edemezsek bu sene bayağı zor geçebilir.

Maalesef zor olacak sayet o iki nokta atisi transfer yapilmazsa en azindan belirli seviyede verim alabilecegimiz isimler. Aksini dusunmek bile istemiyorum..

Fb maçında net 1-2 kişiyi döver. Özellikle osterwolde veya djikuyu

fbden iyi transfer

Güzel iş.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

paulista'dan iyi transfer. iyi adam döver bu sene

Çok iyi transfer ama her büyük oyuncu gibi en fazla 1 sene kalacaktır Trabzon'da. Türkiye'yi benimseme ihtimali yok sırpların.

Geri
Üst Alt