#Stephan Lichtsteiner

Mehmet Ocak

10 Numara!

Stephan Lichtsteiner

Stephan-Lichtsteiner580.jpg

Doğum Tarihi:
16.01.1984

Doğum Yeri:
Adligenswil , Isvicre

Boyu:
181 cm

Pozisyon:
Sag bek

Oynadığı Takım:
Juventus ( italya )

Sozlesme sonu : 30.06.2015

Son düzenleme:
hem ofansif hem defansif anlamda Juventus'un onemli oyuncularindan biri, pek ismi duyulmaz mac esnasinda lakin yaptiklari ortada diye dusunuyorum.

3-5-2 sisteminde oyniyan Juventus'da tek basina sag kanatta oyniyabilir, ofansif guclu ama defansif'de guclu.

Sabri bile iyi gozukuyorsa bu adam efsane olur.

transfer list mi etmisler ki?

Çok iyi olur. İş ahlakı olan bir profesyonel de aynı zamanda. Bazı meşin yuvarlak dostu kardeşlerimiz gibi futbol müsabakası esnasında kertenkele rolü yapmak gibi bir uğraş içerisine girdiğine henüz şahit olmamışımdır.

Alalım.

Podolski+ bu kardeşimizi almak lazım.

İkisi de kelepir ama faydalı oyuncu sınıfına giriyor bu aralar.

Juventus birakmaz. Coktan sözlesme yenileme görüsmelerine basladiklarini okumustum. Abatede cok iyi bir bek. Bu sene 6 assisti var. Son haftalarda sakat galiba. Onunda sözlesmesi bitiyor ama birakmazlar.

Geçen sezon İtalyadaki Juventus maçında bizim sol kanadı otobana çevirmişti.Conte denyosu çıkarınca çok sevindiydim.İyi topçu.

SPO-Lichtsteiner.jpg

Juventus'da oynayan sag bek.
Kontrati sezon sonunda bitiyor, mutluka almaliyiz.​

Konusu yeni acilmasi düsündürücü.

Simdiye yeni kontratini bizle imzalamis olmasi bile gerekirdi.

Eboue nin yarattigi etkinin daha büyügünü yaratacagina düsünüyorum.

Birleştirildi. Buradan devam edebilirsiniz.

Seçim dolayısıyla hiçbir şey net değil.Adnan Öztürk en ciddi aday görünüyor ve umarım iyi bir ekibi vardır.Sezon sonunda çok kaliteli yabancılar free oluyor.Lichsteiner'de bunlardan biri.Yüzde yüz bir hamle yapılmalı bu konuda.

[h=1]Lichtsteiner 2 yıl daha Juventus'ta[/h] [h=2]İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Juventus, İsviçreli savunmacısı Stephan Lichtsteiner'in sözleşmesini 2 yıllığına uzattı[/h]

Yedirirler mi bunu bize yav, adam sağ kanadı tek başına kontrol ediyor.

iyi ki sözleşme yenilemiş. 23-27 arası oyunculara yönelelim

Geri
Üst Alt