Steven Caulker Alanyaspor'da

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Spor Toto Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor, İngiliz stoper Steven Caulker ile sözleşme imzaladı.

Dw86IM-W0AEuXEm.jpg:large

Aytemiz Alanyaspor, Tottenham, Bristol City, Swansea City, Cardiff City, Queens Park Rangers, Southampton, Liverpool ve Dundee takımlarında forma giyen 27 yaşındaki İngiliz futbolcu Steven Caulker ile 2 yılı opsiyonlu 2,5 yıllığına anlaştı.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, devre arasında üçüncü transferlerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Stoper mevkisinde oynayan Steven Caulker’ın kendini kanıtlamış bir oyuncu olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, “Alanyaspor’da kariyerini daha üste taşıyıp hem kendine hem de Alanyaspor’a faydalı olacak. Kazasız belasız bir sezon geçirmesini dilerim.” dedi.

Stoper Steven Caulker ise bir süredir takımla birlikte antrenmanlar yaptığını hatırlatarak, takım içerisindeki pozitif ortamın kendisini etkilediğini kaydetti. Takımda arkadaşlığın üst seviyede olduğunu bildiren İngiliz futbolcu, “Saha içerisinde hem Alanyaspor’a hem de kariyerime katkıda bulunacağımı düşünüyorum. Türk futboluna katkıda bulunmuş ve Türk futbolu için önemli bir isimle çalışacağım için de çok mutluyum ve gururluyum.” değerlendirmesinde bulundu.

Uzun süredir futbol oynamadığı anlatan İngiliz savunma oyuncusu, birkaç hafta içerisinde fiziksel seviyesini yükseltip takıma faydalı olacağını sözlerine ekledi.

1 sene olmus. Ligimize renk katan bir stoper. Saç stili disinda eksik bir yanlari pek yok

Premier Lig'in ''çöpleri'' önde arkada ligi sallıyor biz hala Kasımpaşa'dan santrafor alıyoruz, anasını satayım güler misin ağlar mısın? Seneye istesen 10 milyon fiyat çeker Alanya, zaten bir ara Premier Lig'den isteyen de vardı, onlara da öyle bir şey söylemişler ki olmamış transfer. Premiership'te bile Caulker gibi 7-8 tane sağlam stoper bulursun İngiltere'den, olay araştırmaya emek harcamada.

Premier Lig'in ''çöpleri'' önde arkada ligi sallıyor biz hala Kasımpaşa'dan santrafor alıyoruz, anasını satayım güler misin ağlar mısın? Seneye istesen 10 milyon fiyat çeker Alanya, zaten bir ara Premier Lig'den isteyen de vardı, onlara da öyle bir şey söylemişler ki olmamış transfer. Premiership'te bile Caulker gibi 7-8 tane sağlam stoper bulursun İngiltere'den, olay araştırmaya emek harcamada.
Luyindama'nin bir seviye alti gibi duruyor Caulker. Acayip emniyetli oynuyor. Anadolu oyuncusu degil kesinlikle.

Bu herif fena oynuyor yaw ben 32 falan sanıyordum daha 28 yaşındaymış.
Savunmasının yanında ileriye çıkınca skorda üretiyor.

bu sene nasıl bu geçen sene iyi gibiydi

Açık alan stoperi değil gibi duruyordu izlediğim maçlarda. Luyi giderse beleşe geçici çözüm demiştim ama riskli gibi.

Ne kadar bok atılırsa atılsın baskı altında Luyindama gibi süpürebilen başka bir adam yok ligde.

Kırılma anlarında yaptığı hatalar pahalıya patladı, maalesef.

Açık alan stoperi değil gibi duruyordu izlediğim maçlarda. Luyi giderse beleşe geçici çözüm demiştim ama riskli gibi.

Ne kadar bok atılırsa atılsın baskı altında Luyindama gibi süpürebilen başka bir adam yok ligde.

Kırılma anlarında yaptığı hatalar pahalıya patladı, maalesef.

Bunun pozisyon bilgisi de çok üst düzey yalnız. Bir de Alanya da bayağı topa sahip olmaya çaba gösteren bir ekip, açık alanda büyük zaafiyetleri olsa Alanya'da da ortaya çıkardı diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt