#Steven Caulker

Onur Yücel

10 Numara!
Alanyaspor'un İngiliz stoperi. Sene sonunda sözleşmesi bitiyor. Donk bence gitmeli artık. Luyindama'da belli ki gidecek gibi. Oraya ilk adayım caulker. 2 senedir bana göre ligin en iyi 3 stoperinden biri rahatlıkla. Hem oldukça uzun ve fizikli, hem de Alanya'nın pas oyununda oldukça iş yapıyor. Büyük takım stoperi çok net. Üstelik tam olgun dönemi

İngiltere'de kötü alışkanlıkları yüzünden dışlanmıştı, İskoçya'ya gitti orada da toparlanamadı. 6 ay boşta kaldı. Daha sonra Alanya onu denemek için aldı ve sonrasında sözleşme imzaladı. Caulker daha sonra İngiliz basınına "orada kimse kötü alışkanlıklarım olduğunu bilmiyordu, bu yüzden şanslıydım. Orada kendimi toparlama ve yeniden hayata dönme şansı yakaladım" demişti. Caulker yarım dönemi biraz toparlama olarak geçirdi ve 2019-20 sezonundan beri istikrarlı şekilde performans veriyor. Bunun yanında Türkçe öğrenmeye bile başladı.

Tüm bunları göz önüne alırsak hem tecrübesi, hem ligi ve ülkeyi bilmesi, hem sözleşmesinin bitmesiyle nokta transfer olur.

GSC'nin bu adama sempati beslemesini hiç anlamıyorum. Adam belini döndürene kadar rakip gol atmış olur.

ligdeki stoperlerin %90'ı berbat. Belki o yüzden gözümüze iyi gözüküyor olabilir gerçekten beğeniyorum ben. Henüz 30 yaşına yeni girecek, bonservissiz, pl tecrübesi de olan bir ism

wellinton bu adamın yedeğiydi sonuçta. Şimdi şampiyon olacak. Ben gelirse gayet sevinirim bedava. Luyindama'yı şöyle 6-7'ye çıkartırsak birde nefis olur

ligdeki stoperlerin %90'ı berbat. Belki o yüzden gözümüze iyi gözüküyor olabilir gerçekten beğeniyorum ben. Henüz 30 yaşına yeni girecek, bonservissiz, pl tecrübesi de olan bir ism

wellinton bu adamın yedeğiydi sonuçta. Şimdi şampiyon olacak. Ben gelirse gayet sevinirim bedava. Luyindama'yı şöyle 6-7'ye çıkartırsak birde nefis olur
Bedava ve cüzi miktarda maaşa ben de asla hayır demem.

dong oynuyorsa bu hayli hayli oynar luindama satılıp dongla cüzi bi miktara yedek olması içün anlaşılırsa olabilir. ağır fln ama müdaheleleri iyi. ayağı ise normal arada zıçsa da. mostafaya posyon vermişti bizim maçda.

dong oynuyorsa bu hayli hayli oynar luindama satılıp dongla cüzi bi miktara yedek olması içün anlaşılırsa olabilir. ağır fln ama müdaheleleri iyi. ayağı ise normal arada zıçsa da. mostafaya posyon vermişti bizim maçda.
Açık alanda hızlı adama yakalanırss penaltı yaptırır mı?

Daha iyisi bizi tercih etmez

Daha iyisine bizim paramız yetmez

Çapımız yetmez

Caulker alabileceğimiz en iyi stoper olur.

Iyi mi olur kötü mu olur? Luyindama ve Donk'tan iyi olacağı kesin.

not: kaptırırız, yönetim yok.

''Alanya'nın pas oyununda oldukça iş yapıyor''

Alıcı gözle defalarca izledim, biraz hantal geldi, hele bu dediğini hiç göremedim. O işi tamamen Tzavellas' a bırakıyor...

4-5 yaş genç olsaydı, Tzavellas' ı kesin isterdim; hem stoper, hem solbek olarak...

eğer luyindama'nın yerine düşünülürse bence marcao'yu tamamlaması açısından biraz daha atletik yetenekleri iyi bir stoper aramak lazım.
marcao ağır sayılabilecek bir adam. biz stoperleri çok öne çıkardığımız için geniş alanda yakalanıyoruz özellikle de iç sahada. böyle anlarda hızını kullanacak bir adama ihtiyaç oluyor.
hatta bu adam marcao ile aynı dili konuşan bir adam olursa çok daha iyi olur. defansın aynı dili konuşabilmesi bence önemli. falco-stumpf gibi.

Hava toplarinda da cok iyi
Bizim averallerin 5 macta kazandigi hava topunu tek macta kazaniuor

Abartısız söylüyorum, Servet Çetin daha iyi.

Mevcut stoper rotasyonumuz dört yabancı futbolcudan oluşuyor ki Ozornwafor' ı adam yerine koymuyor zaten Hoca...Yerli banko oynayacak çapta biri yok, yabancı çok sağlam bir stoper alınma zorunluluğu var, Caulker o tanıma uymuyor bence. Luyidama ve Donk' un durumuna göre ikincisi de elzem olur; iyi teklif gelirse Marcao da gönderilecektir ayrıca...

Rotasyon için iki adet yerli stoper transferine ihtiyaç var. KG den Fatih ve Konya' dan Abdülkerim' in ismi geçiyor...

Ha, Kaan Ayhan' ı unuttum. Stoper, sağbek ve DM mevkileri için çok versatil bir futbolcu. Aklımdaki ilk yerli isim...

OUT: Luyindama, Donk, Ozornwafor
IN: Caulker, Kaan/Mert + Emin Bayram

Marcao kalirsa bu rotasyon baya iyi olur.

Hava toplarinda da cok iyi
Bizim averallerin 5 macta kazandigi hava topunu tek macta kazaniuor
Elindeki adamlar daha gecen seneye kadar hava topu vermiyordu. Bu gelsin ümitle leventle antrenman yapsın Ocak döneminde defans yok kardeşim bu takımda diye isyan çıkar.

OUT: Luyindama, Donk, Ozornwafor
IN: Caulker, Kaan/Mert + Emin Bayram

Marcao kalirsa bu rotasyon baya iyi olur.
Marcao+Caulker ağır; Marcao+Kaan kısa bir tandem olur...Caulker yerine daha komple özellikte biri gerekiyor...Keza Mert de hantal sayılır...

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt