Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.901
- 39.298
- 3.993
herkese kızmaktan vazgeçin bence,adamın söyledikleri dogru iyi top oynasak yenılsek bu cumleyı zaten kuramazdı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkese kızmaktan vazgeçin bence,adamın söyledikleri dogru iyi top oynasak yenılsek bu cumleyı zaten kuramazdı
daha dün ezildi onlar yahu daha düşük profil takımaValla 9/10-0 bitebilirdi bu maç. Rezil olduk işte. Bunu öylesi şöylesi yok. Köy takımı Bodo gelseydi bile böyle ezilmezlerdi.
Daha dun 5 tane yediler 4-5 tane de kacirdilar ustelik sporting e karşi.Valla 9/10-0 bitebilirdi bu maç. Rezil olduk işte. Bunu öylesi şöylesi yok. Köy takımı Bodo gelseydi bile böyle ezilmezlerdi.
Baktım o maça, yine bizim gibi ezip geçmediler. Sporting zar zor 3-0 yaptı maçı..daha dün ezildi onlar yahu daha düşük profil takıma
sporting baya tek kale oynadı yahu. sağ kanatlarındaki mal olmasa o skoru ilk yarıdan alırlardıBaktım o maça, yine bizim gibi ezip geçmediler. Sporting zar zor 3-0 yaptı maçı..
Dun rezil olmadı mı bodo?Valla 9/10-0 bitebilirdi bu maç. Rezil olduk işte. Bunu öylesi şöylesi yok. Köy takımı Bodo gelseydi bile böyle ezilmezlerdi.
bodo seneye liglerinde kume düser travma olduDun rezil olmadı mı bodo?
Daha 10.dk da falan 3. Oluyordu macta her saniye atak yediler ne zorla 3-0 yapmasi yav baya silindir gibi ustlerinden gectiler.Baktım o maça, yine bizim gibi ezip geçmediler. Sporting zar zor 3-0 yaptı maçı..
Dun rezil olmadı mı bodo?
Bu sene verdiler zaten şampiyonluğubodo seneye liglerinde kume düser travma oldu