3 sene anlastigimiz hangi adam 3 sene katki yapmis ki? fernandosu marianosu falan

bizim bir topcudan faydalanma süremiz 2 seneyi cok nadir gecer

yas olarak ilerlemis topcular en fazla 1.5 sezon katki yapiyor hatta

Aynen öyle bana kalsa full kiralarım ya da genç topçu alırım bonservis vermeye değecek topçu olacak anca öyle

Helal olsun bedavaya kiralamışız adamı şaşırdım

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

If that option is activated, the club can also make the transfer permanent, prior to the conclusion of the deal, for a fee of €13m.

Burada zorunlu opsiyon olsa soyle bir sey yazardi:

As part of that agreement, the Giallorossi must subsequently make the transfer permanent for a sum of €16m. (Veretout'in aciklamasindan alinti)

Neyse en iyisi bizim KAP aciklamasini beklemek.

Roma, Steven Nzonzi'nin 500 bin euro bedelle Galatasaray'a 1+1 yıllığına kiralandığını açıkladı.

Galatasaray, Steven Nzonzi'yi gelecek sezon satın almak isterse 16 milyon euro, sonraki sezon satın almak isterse 13 milyon euro karşılığında kadrosuna katabilecek.

Not: İlk yıl kiralama ücreti ödenmeyecek.

Kaynak
adama aylık akbil verilmiş mi musap
bari bunu verin

adamlar maas bütcesi acma derdindeler. icardiyi istiyorlar. Nzonzi de bize gelmek istedi Kupalar + CL den dolayi

Transferin arkasında tam neler oldu/istekler neydi bilemeyiz ama ben bu yönetimi giderek daha çok sevmeye başladım.

Nispeten makul transferler/anlaşmalar yapıyorlar. Yönetim, arabulucu vs payları ortadan kalkmış sanırım.

Su transfer komitesi hakli olarak elestiriliyor, ama Seri ve Nzonzinin kiralama sürecleri, bizim acimizdan bir sene önce astronomik rakamlara gitmis adamlari, neredeyse hediye gibi kiralama olayi, daha önce Galatasaray´da görmedigim derecede bir transfer basarisidir. Uzun sürdü, ama demekki ugrasmislar.

Seri ve Nzonzi toplam yillik 8-10 milyon avro kiralik bedeli olsa, kimse neden diye sormaz. Biri 30a, diger 40a transfer yapti gecen sezon. Ikiside takiminda öyle yada böyle banko oynadi.

Benim için asıl önemli olan Nzonzi'nin sözleşmesi Roma ile 2020 de bitiyor. Özel bir madde mi eklendi acaba.

Geri
Üst Alt