steven sadettin saran

Şanssız bir herif.

Çölde gezmeye çıksa kutup ayısına rastlar, o derece.

Çekip çekip sürme dedik o kadar. Hiç empati kuramıyorum, çok sinsi bir herif. Bize hitaben "Dün ve bugün olanları gördük", fenerin kollanmasına rağmen yine bize iftira ve algı çalışması yapmıştı en son.

Bunlar iflah olmaz. O kadar insanı üzüp ah alan tırt zengin boş, kokainman, büyük götcü herifin teki.

Ali koç denilen garabetten iyidir. Destekliyoruz. Yıkılma başkan. (ilk fırsatta yiyecekler)

Cakarli? Ne alaka yahu

Denetimli serbestlikteyken, böyle bir suç işleyeni sorgusuz alıyo GAVURlar içeri işte.. Ülke değil sirk..

Çok korkarım trafik kazasından Allah düşmanımın başına vermesin
Geçmiş olsun Steven Bey sağlık ve afiyet dilerim

Bu kendini ne zannediyor?

Öbür salak ise bilerek önüne kıvırmış .

Dursun başkan bundan sonra çakarsız araca binerse derhal istifa etmelidir.

Şoförü kabahatli, emniyet şeridinden gitmesini Steven söylemiştir. Büyük kabahat ise diğer aracın şoföründe; zart diye, hele emniyet şeridine geçilmez. Geçmiş olsun, kimseye bir şey olmaması sevindirici.

Şoförü kabahatli, emniyet şeridinden gitmesini Steven söylemiştir. Büyük kabahat ise diğer aracın şoföründe; zart diye, hele emniyet şeridine geçilmez. Geçmiş olsun, kimseye bir şey olmaması sevindirici.
Acil durumlar için değil mi emniyet şeridi ama? Hareket etmek için değil, ambulans, itfaiye kolluk kuvvetleri vs de zorunlu olmadıkça kullanamaz emniyet şeridini. Doblodaki göğsümde ağrı hissettim, bilincimi kaybediyordum falan dese n'olacak?

Geri
Üst Alt