Stoch: "Fenerbahçe'yi seçtim çünkü Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım"

Geleneksel "Feneri seçtim çünkü şampiyonlar liginde oynamak istiyorum" şenliklerinin 11.sini kutlar, bu vesileyle güzel insan Stoch'a selam ve sevgilerimi iletirim.

O kazığı bize attığı gün lanetledi herif..:)

Yahu geçmişte Fener bize ne çalımlar atmıştı yaramızı deştin şimdi renkdaş:

Şampiyonlar ligi topçusu güzel insan Stoch'u mu desem, Ribery'nin ancak bonusu olabileceği ulu Anelka'yı mı, yoksa bize son dakika çalımı atarak aldıkları Alper Potuk'u, Ozan Tufan'ı mı desem, yoksa bize dönmesine fırsat vermeden kaptıkları Mehmet Topal'ı mı? Ne çalımlar yedik, ne acılar, sarsıntılar yaşadık be renkdaş.

Bu adamın bi noktada ahı var ya. Ne zaman görsem gülüyorum şu başlığa :cigara:

Yahu geçmişte Fener bize ne çalımlar atmıştı yaramızı deştin şimdi renkdaş:

Şampiyonlar ligi topçusu güzel insan Stoch'u mu desem, Ribery'nin ancak bonusu olabileceği ulu Anelka'yı mı, yoksa bize son dakika çalımı atarak aldıkları Alper Potuk'u, Ozan Tufan'ı mı desem, yoksa bize dönmesine fırsat vermeden kaptıkları Mehmet Topal'ı mı? Ne çalımlar yedik, ne acılar, sarsıntılar yaşadık be renkdaş.
Fenerin değil bu yavaagin kazigiydi olay onu kaçırma..Cl de oynayacak diye feneri seçtim.dedi
Mesele oydu aklınca kazık atan buydu fener değil..

ama fb bize transfer çalımlarıyla bir çok kazığın girmesini önlemiştir. Bu konuda Aziş başganım önemli katkılar sağlamıştır kulübümüze

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan PAOK, Miroslav Stoch'u transfer etti.

Ceza is coming

Hala 29 yaşındaymış...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

stoch bu dediğinde doğan çocuklar askere gidecek neredeyse, febe hala şlye gidemedi

Bizim stoch‘un takimi Ajax karsisinda 2-1 önde, yoksa o sene bu sene mi?

Geri
Üst Alt