Stoch: "Fenerbahçe'yi seçtim çünkü Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım"

Bu adam belki bu sefer basaracak. PAOK önce elendi ama Metalist'in ceza almasi sonucunda tur atlayip play-off oynama sansina eristi. Yinede Schalke'nin 2. macta deplasmanda olsa bile CL'ye katilacagini düsünüyorum. Bu arada sakat Monreal oyuna girdi :asd:

Çok güzel attı helal olsun

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Bir de o kadar salladık bu adama... Demek ki cenabetlik bu çocukta değilmiş :D

Başarabilirsin Stoch..Çok yaklaştın bu defa...Zincirlerinden(fb'den) kurtuldun...

img-thing

cl ne gitsin fenere bir kapakta stochtan olsun. ne kadar kötü yönetildiklerini bir kez daha görsünler hırbolar.

bir bu stoch birde musa sow bizde olsa harbi iş yaparlardı fenerde kafa çalışmadığı için kullanmayı bilmiyor

Mevkisi dolu olmasına rağmen oynatmadıkları Holmen'i aldılar,Krasic yatış,Yobo varken Bruno Alves'e ne gerek var zaten teki bizi yeterince güldürüyordu. :D Sow var Webo var Kuyt var Emenike'ye ne gerek var ,çakma Kadlec'tense hiç bahsetmiyorum. :D

Sow,Webo,Kuyt, Bruno ya da Yobo,kazık çakan Baroni ve Stoch oynatabileceğin 6 yabancıydı zaten bu yabancı kalabalığında. En hızlı adamını gönder,yabancı haklarını en fazla 2 kişinin oynayacağı bölgeye yığ sonra da bu takımdan hayır bekle :D Hayır 6 yabancı kalsın diye söylenip durdular,hala da yabancı arıyorlar,kafa güzel herhalde.

Bizim Stoch Schalke'ye bir sürpriz daha yapsın CL'yi görsün sevinsin garibim ;sonrada el kekinho takım olarak bizim gruba düşebilir ülkemizin hasretini çekiyorsa :D

LAn bu adamın bizde oynamasını gerçekten isterdim. Cidden kaliteli bir kanat oyuncusuydu. Fenerbahçe Sow'u sol kanatta harcayacağına Stoch'u oynatsaydı çok daha iyi bir iş yapmış olurdu da, nerde bu kafa onlarda.

salaklar 10 a 15 e satabilirlerdi gecen sezon ama tutup çürüttüler bi adamı daha ahuaquahau

Geri
Üst Alt