Haber Stoilov: “Ligde adaletsiz bir rekabet ortamı var çünkü Galatasaray ile maçımız ertelenmemesi gerekiyordu"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Göztepe TD Stanimir Stoilov:

"Ben normalde bu konularla ilgili hiç konuşmuyorum ama bence ligde şu anda adaletsiz bir rekabet ortamı var. Çünkü Galatasaray maçımız, normalde onların Avrupa'da yapacağı karşılaşma sonrası oynanacaktı ve bunun ertelenmemesi gerekiyordu. Bu ertelendiği için biz 1 haftada 3 maç oynamak zorunda kaldık. Bu çok farklı bir senaryoya neden oldu. Bunu söylediğim için bana kızanlar olabilir ama Galatasaray, Liverpool maçından sonra buraya gelseydi bu bizim adımıza bir avantaj olurdu. Yenerdik, yenilirdik bu ayrı bir konu ama bu çok farklı bir maç senaryosu ortaya çıkartırdı. Aynı zamanda biz hem bu şekilde Galatasaray maçını kaybetmiş olduk hem de bugün istediğimiz çok önemli bir maçı kazanamadık. Maalesef ligde adil bir rekabet ortamı yok. Bu şekilde Galatasaray bir avantaj sağlanmış oldu."

[beIN]

aynı güne denk gelmıyormuydu

anasına mı sövdürmeye calısıyor

O haftasonu kimse maç yapmadı nasıl avantaj sağlamış olabiliriz.

Ulan hani artık bariz yalan söylüyorlar.

ne diyon obez özürlü, montella takımı erken toplayacam diye haftasonu maçlarını takvimden kesmedi mi

artık baydı bu *arı gibi ağlamalar

Bariz salaklar mi, organize kotuler mi, yoksa her ikisi birden mi?

Alginiza sokarim, yeter Galatasaray'la ugrastiginiz.

ne diyon obez özürlü, montella takımı erken toplayacam diye haftasonu maçlarını takvimden kesmedi mi

Bak yemin ediyorum adamlar açıkça yalan söyler oldu ne de olsa Galatasaray’a vurmanın karşılığı yok.

Adamın açıklamasına bakan zanneder ki herkes maç yaptı biz yattık.

18 Mart 2026 Liverpool maçımız ile aynı güne geliyordu. Bunlar bu aklı kimden alıyor acaba

haftalar öncesinden belli olan bir şey. milli takımlar sorumlusunun aldığı ve tff'in onayladığı bir karar. fb turunu geçseydi, onun da maçı ertelenecekti.

o hafta tüm takımların maçları hafta arasına alındı. hafta arası avrupa maçları olan takımlar, aynı anda 2 maça çıkamayacağı için, bu takımların maçları ertelendi doğal olarak.

rekabet ortamı ile ne alakası var?

bunu bilmiyor ise büyük skandal.

bilerek yapıyorsa da ahlaksızlık.

1 haftada 3 maç hususu sebibiyle haklı

mac aynı gune denk geliyordu önce bunu ögrenmesi lazım

göztepe fener uydusu degil asla

fakat stoilov taraftardan tepki almaya basladı ,kovulmamak icin magazin konusmaya baslamıs

demans mı oldun birader
topla birlikte algılarınızı da bir tarafınıza sokun

Parayla yaptırılan açıklama gibi duruyor

Liv ile o maçın aynı güne denk geldiğini bilmemesine imkan yok

En başından Avrupada maç yapan takımlar oldugu bilinmesine ragmen hafta içine maç planlayan federasyonun hıyarlıgı

Geri
Üst Alt