Berkant Yasa
10 Numara!
- 29 Mayıs 2012
- 13.046
- 1.006
- 1.968
Önce ne oynayacağımız netleşsin de ondan sonra stoper önerilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uğur Demirok ve Agger alınmalı bana sorarsanız.
Diğer bir alternatif de eğer Dani Alves için %1 bile ihtimal olursa zorlanmalı sonuna kadar. Talibi çok olur ama Barcelona'da kavgalıymış ve ayrılacakmış deniyor.
O zaman Dani Alves, Ömer Toprak ve Uğur Demirok ile defans sorunu tarih olur. Alves olmazsa Agger, Pepe, Terry, Dede'den biri bu takıma kazandırılmalı.
semih sanki çok iyi de yanına adam bakıyoruz
Çeptalk
sana beyin bakmamız lazım doğru diyosun
evet gscimbom tayfa bir konuda daha birlikteyiz
önümüzdeki sene semihin yanında chedjou,dany,burdisso,hakan gibi kalitesiz adamları görmemek için yeni bi stoper şart ve takım olgusu için çok önemli bi yer stoper bölgesi.
bunun için semihin yanına tecrübeli bi adam lazım kanaatinde olduğumu düşünüyorum
yazılsın fikirler
sorumun cevabının bu olmadığını senin gibi kendini zeki bilen bir zatın bilmesi lazım gelirdi ama sadece öyle olduğunu sanan bir andaval olduğundan bu cevabını anlayışla karşılıyorum
doğru cevap kabul edilecek seçenekler de aşağıdır
a)evet semih iyi stoper çünkü...
b)semih o kadar da iyi stoper değil ancak yerli olarak daha iyisiini bulmamız zor çünkü..
c)aslında düşündüm de(bu kısım seni biraz zorlayabilirdi tabi) haklısın renktaş semih o kadar da iyi stoper değil
Çeptalk
bu çocuğu pistten alın bide şık vermiş lan ciddi ciddi ahahhaha
neden semihin yanına adam istediğimi ilk mesajımda belirtmişim zaten sana ayrı bide özet mi geçicem çocuğa bak
konun bomboş evlat futbol ile ilgili zerre bilgi barındırmıyor dolayısıyla özet geçilecek bir durum yok
cevap yazanlara klavye delikanlılığı yapmak için konu açıp durma bir gün taklaya gelebilirsin
Çeptalk