Stoper Seçimi

Önce ne oynayacağımız netleşsin de ondan sonra stoper önerilir.

Uğur Demirok ve Agger alınmalı bana sorarsanız.

Diğer bir alternatif de eğer Dani Alves için %1 bile ihtimal olursa zorlanmalı sonuna kadar. Talibi çok olur ama Barcelona'da kavgalıymış ve ayrılacakmış deniyor.

O zaman Dani Alves, Ömer Toprak ve Uğur Demirok ile defans sorunu tarih olur. Alves olmazsa Agger, Pepe, Terry, Dede'den biri bu takıma kazandırılmalı.

Agger gelmez Türkiye'ye ama eğer getirilebilirse Porto'dan Mangala alınmalı.

Uğur Demirok ve Agger alınmalı bana sorarsanız.

Diğer bir alternatif de eğer Dani Alves için %1 bile ihtimal olursa zorlanmalı sonuna kadar. Talibi çok olur ama Barcelona'da kavgalıymış ve ayrılacakmış deniyor.

O zaman Dani Alves, Ömer Toprak ve Uğur Demirok ile defans sorunu tarih olur. Alves olmazsa Agger, Pepe, Terry, Dede'den biri bu takıma kazandırılmalı.

Doria'ya ne oldu Alpay Başkan ?

Eldekiler ve alınabileceklerden yerli bir stoper ikilisi akıldan bile geçmemeli...Alınacak yabancı stoper, hem kalitesi tartışılmayacak hem de en az 5-6 yıl katkı verebilecek biri olmalı; Chedjou için ödenen bonservis bedeline alınabilecek çok iyi adamlar bulunur, ille 15-20 milyonluk olması da gerekmiyor...

Yıllar yılı yetersiz stoperleri bu takımda izlemekten o kadar yıldım ki hele de aynı takımdan uyum ve başarısı tescilli bir stoper ikilisi alınmasına çok memnun olurum...Şu kadroda kontenjan harcamaya en çok değecek mevki burası...

Bir tane stoper alinmali ve Semih'le banko tüm sezon oynamali. Yeter artik 8-10 tane adam aldik neredeyse.. Semih-Ömer Toprak nefis olur.

semih sanki çok iyi de yanına adam bakıyoruz

Çeptalk

sana beyin bakmamız lazım doğru diyosun

sorumun cevabının bu olmadığını senin gibi kendini zeki bilen bir zatın bilmesi lazım gelirdi ama sadece öyle olduğunu sanan bir andaval olduğundan bu cevabını anlayışla karşılıyorum

doğru cevap kabul edilecek seçenekler de aşağıdır

a)evet semih iyi stoper çünkü...

b)semih o kadar da iyi stoper değil ancak yerli olarak daha iyisiini bulmamız zor çünkü..

c)aslında düşündüm de(bu kısım seni biraz zorlayabilirdi tabi) haklısın renktaş semih o kadar da iyi stoper değil

liseli jargonunu al bas git gece gece adamı ayar etme güzel renktaşım

Çeptalk

evet gscimbom tayfa bir konuda daha birlikteyiz

önümüzdeki sene semihin yanında chedjou,dany,burdisso,hakan gibi kalitesiz adamları görmemek için yeni bi stoper şart ve takım olgusu için çok önemli bi yer stoper bölgesi.

bunun için semihin yanına tecrübeli bi adam lazım kanaatinde olduğumu düşünüyorum

yazılsın fikirler

Semih kaliteli bir stoper mi?

Bugun yine iki pozisyonda sacma sapan bir sekilde gereksiz yere ofsayti bozdu ikiside pozisyon oldu. Adamin topsuz oyunda macla alakasi yok.

sorumun cevabının bu olmadığını senin gibi kendini zeki bilen bir zatın bilmesi lazım gelirdi ama sadece öyle olduğunu sanan bir andaval olduğundan bu cevabını anlayışla karşılıyorum

doğru cevap kabul edilecek seçenekler de aşağıdır

a)evet semih iyi stoper çünkü...

b)semih o kadar da iyi stoper değil ancak yerli olarak daha iyisiini bulmamız zor çünkü..

c)aslında düşündüm de(bu kısım seni biraz zorlayabilirdi tabi) haklısın renktaş semih o kadar da iyi stoper değil

Çeptalk

bu çocuğu pistten alın bide şık vermiş lan ciddi ciddi ahahhaha

neden semihin yanına adam istediğimi ilk mesajımda belirtmişim zaten sana ayrı bide özet mi geçicem çocuğa bak

bu çocuğu pistten alın bide şık vermiş lan ciddi ciddi ahahhaha

neden semihin yanına adam istediğimi ilk mesajımda belirtmişim zaten sana ayrı bide özet mi geçicem çocuğa bak

konun bomboş evlat futbol ile ilgili zerre bilgi barındırmıyor dolayısıyla özet geçilecek bir durum yok

cevap yazanlara klavye delikanlılığı yapmak için konu açıp durma bir gün taklaya gelebilirsin

Çeptalk

konun bomboş evlat futbol ile ilgili zerre bilgi barındırmıyor dolayısıyla özet geçilecek bir durum yok

cevap yazanlara klavye delikanlılığı yapmak için konu açıp durma bir gün taklaya gelebilirsin

Çeptalk

fbjk li egemen senin bi ara kuş olduğunu çıkarmıştım ortaya ama hala akıllanmamışsın gördüğüm kadarı ile

gereksiz mesajların için teşekkür eder,bi daha konuyu kirletmemeni önemle rica ederiz

1.sınıf stoper diyoruz doria diyosunuz ya

Sent from my iPhone using Tapatalk

Semih'in bu sıralar formsuz olduğu apaçık ortada. Koray'ın denenmesi lazım diye düşünüyorum. Koray – Hakan ikilisinin denenmesinden yanayım.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt