Stoper Seçimi

Mert Yiğit

10 Numara!
evet gscimbom tayfa bir konuda daha birlikteyiz

önümüzdeki sene semihin yanında chedjou,dany,burdisso,hakan gibi kalitesiz adamları görmemek için yeni bi stoper şart ve takım olgusu için çok önemli bi yer stoper bölgesi.

bunun için semihin yanına tecrübeli bi adam lazım kanaatinde olduğumu düşünüyorum

yazılsın fikirler

resim niye çıkmıyo asdf

benim adayım tabiki Diego Godin

toprak'tan baska alinicak adam yohtir. ne kadro kurabilin ne bir hald

6+2 olsa bile ortaya defansif bir önlibero şart ve bu konuda yerli bulabileceğimizi sanmıyorum. Bi' de sağbek var. O yüzden yerli hakkı stopere kayabilir.

6+2 olsa bile ortaya defansif bir önlibero şart ve bu konuda yerli bulabileceğimizi sanmıyorum. Bi' de sağbek var. O yüzden yerli hakkı stopere kayabilir.

yerli hakkı stopere kayarsa şlde rakipler bizim defansa kayar

muslera-godin-telles-melo-sneijder-forvet şeklinde bi kadroyla mevzuyu kurtarabiliriz serBAY

toprac sadece turk oldugu icin degil yeani ,saydiginiz tum stoperlerden ii nerede ise. agger falan olmaz ise toprak hamle'ul dehsed olur

yerli hakkı stopere kayarsa şlde rakipler bizim defansa kayar

muslera-godin-telles-melo-sneijder-forvet şeklinde bi kadroyla mevzuyu kurtarabiliriz serBAY

Tamam yabancı stoper alınabilir ama ligte +2'lik kısımda kullanılır. Stoper alıp ön libero olarak Yekta'yı kullanacaksak bi' anlamı olacağını sanmıyorum :) Ayrıca Bruma da var.

toprac sadece turk oldugu icin degil yeani ,saydiginiz tum stoperlerden ii nerede ise. agger falan olmaz ise toprak hamle'ul dehsed olur

tek başına mükemmel bi savunmacı lazım ise önerebilirsin ömeri (ki ömer mükemmel bi savunmacı değl suand)

stopere alıcağın adam uyumlu olucak

semih-ömer uyumsuzluğunu göremedinmi her milli mac fisher innit

arkadaşlar beni şaşırtıyorsunuz her postunuzda sadece ligde oynasak ömere eyv diyicem ama ş.liginde semih-ömer olmaz beyler yapmayalım pls

Toprak tek basina cok kötü kalir. Ujfalusi siz bir Semih gibi ayni. Semih-Toprak stoper tandemi bizi yakar. Ömer ayni Semih gibi bazen kontaklari kapatiyor.

toprak cok ii yahu bu sezon. enteresan postlar goruyorum

arkadaşlar beni şaşırtıyorsunuz her postunuzda sadece ligde oynasak ömere eyv diyicem ama ş.liginde semih-ömer olmaz beyler yapmayalım pls

Ben de isterim efsane bi' stoper ama olmayacak duaya amin demeye gerek yok. En azından stoper için yerli şansımız var. Diğer bölgeler ne olacak?

toprak cok ii yahu bu sezon. enteresan postlar goruyorum

Emir allah askina son maclarini gördün mü? Tabi Leverkusen takim olarak düsüste bu dogru ama Ömer de baya bir uzaklasti sezon basindaki ve ilerleyen haftalarda sergiledigi performansdan.

Geri
Üst Alt