Stoper Seçimi

Emir allah askina son maclarini gördün mü? Tabi Leverkusen takim olarak düsüste bu dogru ama Ömer de baya bir uzaklasti sezon basindaki ve ilerleyen haftalarda sergiledigi performansdan.

2 aydir izlemedim tbh, zcmaya mi basladi. bi ara ust uste izledim superdi cogu macta

Ben de isterim efsane bi' stoper ama olmayacak duaya amin demeye gerek yok. En azından stoper için yerli şansımız var. Diğer bölgeler ne olacak?

niye olmayacak dua imiş serbay godini veyahut kaliteli +tecrübeli ne oynadığını bilen bi stoper her halukarda alırsın

kompany-david luiz demedik herhal

Sağ bek, Stoper, Orta Saha, Kanat, Forvet.. Şunlardan ikisi yerli olmalı. Stoper ve Orta sahaya yerli almak en doğrusu. Ömer Toprak ve Gökhan Inler şart.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

niye olmayacak dua imiş serbay godini veyahut kaliteli +tecrübeli ne oynadığını bilen bi stoper her halukarda alırsın

kompany-david luiz demedik herhal

Melo, Telles, Muslera, Sneijder, Bruma, Ontivero, Forvet, Ön libero, Stoper, Sağ bek.

10 ediyor ve 2 kişi devamlı kadro dışı kalacak. Ama Onti. kiralık gider, Sağ bek'te Veysel oturursa kabul çok da iyi olur..

Sağ bek, Stoper, Orta Saha, Kanat, Forvet.. Şunlardan ikisi yerli olmalı. Stoper ve Orta sahaya yerli almak en doğrusu. Ömer Toprak ve Gökhan Inler şart.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hajro. yerli statüsüne geçerse kanattan yırtabiliriz.

Edit: İnler'i ben niye sevemiyorum ya :D

Melo, Telles, Muslera, Sneijder, Bruma, Ontivero, Forvet, Ön libero, Stoper, Sağ bek.

10 ediyor ve 2 kişi devamlı kadro dışı kalacak. Ama Onti. kiralık gider, Sağ bek de Veysel oturursa kabul çok da iyi olur..

ben sana kuriyim hemen sistemi

yabancılar;

muslera-alves-godin-telles-melo-sneijder-bruma-gabbiadini-villa-batshuayi

gibi bi yabancı listesi yapabiliriz.tabi illa alves godin olucak değil yabancılar başkada olabilir dekoratif amaçlı koydum

2 aydir izlemedim tbh, zcmaya mi basladi. bi ara ust uste izledim superdi cogu macta

Son zamanlarda bayagi bir düsüste Ömer. Bunda takimin katkisi bence büyük tabi, hepsi bir halt yapamiyor. Ama bir kac tane cok spastik hata yapti bu kerata. Alinirsa ayni Semihin yanina oldugu gibi kurt bir stoper lazim. Ki bunun yaninda Spahic oynuyor Leverkusen de, o herif de 33 mü ne.

ben sana kuriyim hemen sistemi

yabancılar;

muslera-alves-godin-telles-melo-sneijder-bruma-gabbiadini-villa-batshuayi

gibi bi yabancı listesi yapabiliriz.tabi illa alves godin olucak değil yabancılar başkada olabilir dekoratif amaçlı koydum

Kim kadro dışı kalacak? Bence planları yine 10 kişiye göre yapıp göbek büyüttürmeye gerek yok. Ki 8+2'yi zaten Amrabat ve Onti. yer gibi geliyor bana.

Kim kadro dışı kalacak? Bence planları yine 10 kişiye göre yapıp göbek büyüttürmeye gerek yok. Ki 8+2'yi zaten Amrabat ve Onti. yer gibi geliyor bana.

onun için gelecek seneki kararı beklemek lazım ama ben kesinlikle 5 +bilmem kaç gibi bişey olucağını zannetmiyorum

Semih stoper olmaz. Korayin yanina tecrübeli stoper isteriz. Koy Semihi sag beke. Veyselide Melonun yanina. Selçukuda çöpe. Mis gibi kadro.

Kalan maçlarda Semih-Koray'i deneyelim.Eğer 5 yabancı olursa onlarla devam ederiz. Yabancı sınırı artarsa sağlam bir adam alırız.

# tapatalk #

al john terryı hem kendı oynatsın hem de semıhe defans yapmayı ogretsın

Kesinlikle çok yaşlı birini istemiyorum istediği kadar tecrübe sahibi olsun Doria gibi bir adam varken diğer yabancıları gözüm görmüyor benim şahsen.

Doria'nın zaten yaşına göre çok olgun bir oyun ortaya koyduğu , hava hakimiyeti , pozisyon alma bilgisi , mental özellikleri , hırsı ve azmi , ek olarak arkadan oyun kurabilme yeteneği ve tekniği hepimizin malumu.

Doria gelecekte Marquinhos ile birlikte Brezilya Milli Takımı'nın stoper hattını oluşturacak. Uzun vade elimizde tutmalıyız , tutamazsak da ara durağı olmuş oluruz ve paraya boğarlar bizi Doria için.

Ancak yabancı sınırı denen lanet sistem yüzünden olmayacaksa bu transfer , Semih - Ömer veya oturtulabilirse Semih - Koray gibi ikililere de razı olacağız mecburen.

Burdisso , Dany , Chedjou gitmeli yerine sadece Doria gelmeli . Ekstra olarak Ömer Toprak da kötü olmaz :)

yabanci: Balanta/Dede/Doria/Terry/Alex

yerli: Toprak/Tasci/SAziz

orta sahayada Gokhan Inler mutlaka alinmali Selcuk seneye yedek dusunulmeli hatta dortmundlu gundogan bile zorlanabilir maliyeti dusmustur bu seneden sonra

Yerli olarak Uğur Demirok iyidir ayrıca Zan ve Dany toptan gitmeli.Koray-Semih-Uğur-Balta-Chedjou 5lisi yeterde artar.Ancak Chedjouyu ön liberoda kullanmalıyız çünkü pas yüzdesi,hücüm gücü vs çok iyi böylece Meloda daha özgür olur.Yabancıdan çok takım savunması iyi olmalı ama illaki gerekse Mamadou Sakho süper olur.

Geri
Üst Alt