GSCimbom
Üye Görüşü Stoper ve Orta Sahaya Net Transfer Yapmamak Yönetimin Suçudur
Umut Işık

Üye GörüşüStoper ve Orta Sahaya Net Transfer Yapmamak Yönetimin Suçudur Sayfa 2

Umut Işık ·

Cevap
41
Okunma
522
Sayfa
2/3
Yalvardık yalvardık ama bu futboldan anlamayan yönetim bi iyi orta saha alamadı iki senedir.
Aldığınız adamlar yedekten oyına da giremiyor bak!!!

orta saha ve stopere transfer yapıldı ama yedek

yönetimi yüzde yüz suçlu ilan etmeden bilmem gereken hoca bunların önüne adam almayı istedi mi istemedi mi

Sadece abdulkerim’in performansina baglanmamali

Sanchez de gecen sezon dan bu yana rezalet durum da her gol de hatasi var

Orta saha dan önce stoper tandemi degismeliydi

Radikal bir karar alip lemina ve bitshiabu’yu denemek lazim cünkü bu sekilde olmaz

Yani hocayı da ayrı tutamam, orta saha aldırmamakta özel bir çaba var kulübümüzde yıllardır.

Benim gibi kıt futbol bilgisi olan adam da gelse, Klopp da gelse yönetime ilk yaptıracağımız iş baba benim orta sahama çok çok sağlam bir adam alın demek olur. Bu direnci hiçbir şekilde çözemiyorum ya.

Bitshiabu daha izlemedik iyi çıkabilir orta saha alabilirdik Torreira ve Lemina ile vedalaşmadan olmayacak bu ciddi transfer

4 maçta 6 gol yedik ve daha Avrupa fikstürü başlamadı yorgunluk desen yok. Mevcut kadro içinde stoperde net şu oynar diyebileceğimiz Sanchez hariç adam yok Apo felaket haldeyken oraya adam almamak sezonu riske atmıştır.

Orta sahamız desen yol geçen hanı rakipler çok rahatlıkla geliyorlar.

Çorum maçı 2 gol
Göztepe maçı 2 gol
Başak maçı 2 gol

Her transfer dönemi neden bu sorunları yaşıyoruz yeter artık.

#DursunÖzbekİstifa
Lizbon 3 gol
Trabzon 4 gol

Toplamda 7 maçta 13 gol yedik maç başına 2 gol yiyoruz.

#DursunÖzbekİstifa

Evet, kac aydir yaziyoruz Apokerim olmus kaplumbag nasil ilk 11'de olur diye... zaten orta saha bilinen problem.. yapamadilar saglik olsun yapacak birsey yok bu saaten sonra.. kalirsak ligde lidere yakin, Ocakta belki sansimiz olur..

Ya apokerim ilk 11'de biz ne konusuyoruz Allah askina

Geri