An itibarıyla dünya üzerinde şu an Apo'dan daha kötü bir stoper olduğunu sanmıyorum.Şu Biçiabu iyidir umarım Abdülkerim baya kötü şuanda umarım düzelir
Bu maç için katılabilirim ama toparlarAn itibarıyla dünya üzerinde şu an Apo'dan daha kötü bir stoper olduğunu sanmıyorum.
Apo ilk geldiği zamana göre 4 yaş aldı geçen sezonun sonunda da felaketti ki giderek yaşlandı son durumu ayakta bile duramıyor.Bu maç için katılabilirim ama toparlar
Geçen sezon kötü değildi yavApo ilk geldiği zamana göre 4 yaş aldı geçen sezonun sonunda da felaketti ki
Zaten sorun orada devre arasıda yazdım Lemina çıktığı an bittik.bu takımın birinci stoperi leminadır, apodan da sanchezden de güvenilir oynuyor ne zaman stoper oynasa
Cok öne cikip risk aliyoruz. %49 da Abdülkerim.Bu kadar gol yememizin sebebi %51 orta saha
Lizbon 3 gol4 maçta 6 gol yedik ve daha Avrupa fikstürü başlamadı yorgunluk desen yok. Mevcut kadro içinde stoperde net şu oynar diyebileceğimiz Sanchez hariç adam yok Apo felaket haldeyken oraya adam almamak sezonu riske atmıştır.
Orta sahamız desen yol geçen hanı rakipler çok rahatlıkla geliyorlar.
Çorum maçı 2 gol
Göztepe maçı 2 gol
Başak maçı 2 gol
Her transfer dönemi neden bu sorunları yaşıyoruz yeter artık.
#DursunÖzbekİstifa