Stopere 4 Yabancı Hakkı Kullanıp 5+0+3 Olsun İstemek

Sene sonu büyük ihtimal stopere Lescott'u alacaklardır. Sivok veya Dany'den biri de kadroda tutulur. Bence Sivok kalır.

Sağ bekte almaları şart ama alabilecekler mi sanmıyorum. Motta'yı göndermezler sanırsam.

Fernandes gitti gibi yerine Kagawa'yı düşünüyorlarmış ama maliyeti fazla olur alabilirler mi bilmem?

Kafalarında büyük ihtimal Tolga-Ersan-Oğuzhan-Töre-Olcay şeklinde bir 5'lıyı oynatmak var ama ne kadar yeterli olacak tartışılır. Sağ bekin Türk olacak oluşu da cabası. Almeida'yı oynatmayıp Cenk'i mi düşünüyorlar acaba.

-----------------------------Tolga---------------------------------------

--Serdar/X--------Lescott------------Ersan-------------Ramon------------

--------------------------Jones/Atiba-------------------------------------

-------------Oğuzhan-----------------------Kagawa/Yabancı---------------

-Töre----------------------Almeida---------------------------Olcay---------

alacaksın seneye g.inler nuri ile gökhan töreyi sınırlama kalkmasını ilk bu tinerciler ister.

Amaç üzüm yemek değil çünki; Amaç Galatasaray'ın önünü kesmek.

Temel amaçları Fenerin gitmesiyle 2.büyük olmaya çalışmak ama bunun içinde Galatasaray'ın arayı çok açmasını engellemek.

Akli basinda hickimse su siniri daha da asagiya cekmez yahu. Arkadas bu ne rezilliktir? Ligimizin kalitesi inanilmaz azalacak, Avrupa imkansiz hale gelecek.

Takimlarda okadar türk futbolcu bile yok oynatabilecekleri.

Sene sonu büyük ihtimal stopere Lescott'u alacaklardır. Sivok veya Dany'den biri de kadroda tutulur. Bence Sivok kalır.

Sağ bekte almaları şart ama alabilecekler mi sanmıyorum. Motta'yı göndermezler sanırsam.

Fernandes gitti gibi yerine Kagawa'yı düşünüyorlarmış ama maliyeti fazla olur alabilirler mi bilmem?

Kafalarında büyük ihtimal Tolga-Ersan-Oğuzhan-Töre-Olcay şeklinde bir 5'lıyı oynatmak var ama ne kadar yeterli olacak tartışılır. Sağ bekin Türk olacak oluşu da cabası. Almeida'yı oynatmayıp Cenk'i mi düşünüyorlar acaba.

-----------------------------Tolga---------------------------------------

--Serdar/X--------Lescott------------Ersan-------------Ramon------------

--------------------------Jones/Atiba-------------------------------------

-------------Oğuzhan-----------------------Kagawa/Yabancı---------------

-Töre----------------------Almeida---------------------------Olcay---------

Kagawa dediğin adamı Gs bile alamaz. Kolpa haberdir :D

Allahın belası Türk futbolunun oldum olası sorunu bu.

Asla rakibin seviyesine çıkma, onu kendi seviyene çek, atılım yapmasını engelle,önünü bir şekilde kes.

Ondan sonra takımlarımız avrupa dan neden bukadar çabuk dönüyor diye kanallarda saatlerce ahkam kesiyorlar.

Bu kafalar "kopmadıkça" ara ara bizim çeyrek finallerimiz dışında başka bir başarı gelmez bu ülkeye.

Sene sonu Escude ve Dany'i yollayacaklar. Fernandes'i de uzatmayacaklar. Zaten sırf buradan 3 kontenjan açacaklarının farkındalar.

Jones'u da uzatmayabilirler etti 4. Motta'yı da yollayacaklar, o bölgede İsmail ve Uğur Boral var ellerinde. Etti 5. Eneramo'da aynı şekilde, satılacaktır veya kiralanacaktır etti 6.

Almeida'nın bile kontratı boşa çıkıyor, yüksek maaş isterse onu da yenilemeyecekler. Ellerinde kontratlı olarak Sivok, Atiba, Franco ve Holosko dışında yabancı kalmıyor.

Adamlar bunun bilincinde olarak 5+0+3'ü destekliyorlar. En çok onların işine gelir bu kural.

Kalanlarla düşmemeye oynarlar büyük iht.

Fikret Orman bugün 5+0+3'e göre haraket ettiklerini fekat 5+3 ( yani yabancıların kulübede olması oyuna girme çıkma hesaabı) de olursa sorun çıkartmayacaklarını bildirdi. Beşiktaş'ı büyükten saymadım sayamadım hiç.

bjk yabancı sınırı varken baş edemiyor bizle sınır kalksa nasıl baş edecekler tabi ki isteyecekler sınırı

Marjinal olma cabasi bunlar Allahin kus kafalilari

sezon sonu çoğu yabancılarının sözleşmesi bitiyor mesele bu

Çeptalk

sezon sonu çoğu yabancılarının sözleşmesi bitiyor mesele bu

Çeptalk

Fernandes

Almeida-tutarlar herhalde

Dany-kiralık

Jones-1+2 opsiyonlu-bence tutarlar kadro da

Ramon-kiralık

Escude

bitiyor da Franco,Sivok, Atiba kalacak bunlar ile mi kafa tutacaklar.

Ramon'u gözden çıkaracaklar herhalde de adamın bir standardı vardı hiç değilse. 5'e inerse sol beke 2.5 senedir sakat İsmail'e mi verecekler formayı.

Fernandes ve Almeida'dan daha iyisini bulabilecekler mi mesela?

Bütçeleri belli

G.Töre'ye en az 5 Milyon Euro vereceklerdir.

Bu adamlar giderse en az bir yabancı forvet, bir yabancı orta saha, ve büyük ölçüde anlaştıkları Lescott'u alacaklar.

Lescott-0

Cenk Tosun-0

G.Töre-5 Milyon Euro (minumum)

Orta Saha

Forvet (Almeida giderse)

derken maliyet çok yükselir.

4-4-2 de dönmek yoksa kafalarında yerli forvet ile olmaz o iş.

6 tane Türk bulsunlar önce

Tolga-Ersan-İsmail-Veli-Olcay-Töre ile mi kafa tutacaklar Fener'e G.Saray'a, Avrupa devlerine. Lescott, Jones, Orta Saha, Bek, Forvet de yetmez kurtarmaya.

GERÇİ BANA NE YA, NİYE BU KADAR UZUN YAZDIYSAM ZATEN.

Konuyu okumadım.Çünkü Beşiktaş'ın yaptıklarında mantık aramamak gerek.

Gokhan Tore'yi almasak bile talip olalim da fiyatini yukseltelim. Besiktas pazarlik edip ucuza almak istiyormus, biz talip olursak ucuza birakmaz Kazan. Cirkeflerin kadro planlamasini bozmak lazim ki gorsunler gunlerini.

Toreyi mutlaka alalim su kekolarin elinden.

Çok yanlış bir yazı vasat ve vasat üstü dediğin yerlilerden bizde kaç tane daha iyi yerli var tartışılır. Tolga'yı yazmışsın oraya Muslera tolgadan çok daha iyi ancak türk kalecilerimiz Tolga'nın çok altında. Burak ve Selçuk'un bu kadar eleştirildiği ortamda bizim Semih'ten başka kaç tane kaliteli yerlimiz var?

Yanlış anlaşılmasın burada beşiktaşın iyi niyetini savunmuyorum ancak 2 senedir şampiyon olan bi takımı durdurmanın şuan tek yolu yabancı sınırlaması çünkü çok büyük yerli sıkıntımız var.

arkadaşlar geçen bir başlık altında bir çok avrupa takımının kadrosunda bulundurduğu yabancı futbolcu sayıları verilmişti. bir türlü bulamıyorum yardımcı olabilecek varmı ?

Geri
Üst Alt