Stopere Transfer Yapılacak

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

b600_GTSTP.jpg

Galatasaray savunma takviyesi için atağa kalkacak.

Haberin Devami GSC Portal'da

Mancini muhakkak bir stoper aldıracak zaten.

Kafasındaki planda hücumu defanstan başlatan bir teknik adam.

Bana göre de alınmalı koca sezon Hakan-Semih-Koray ile geçmez.(chedjou gitti varsayıyorum.)

Ancak sağlam bir sol bekte almak lazım açıkçası ben tek alternatif Telles ile yola çıkmam. Bu isim İshak olur Ziya Erdal olur bilemem ama şart diye düşünüyorum.

Kaleci ve sol beke mecbur yabancı harcarken stopere yabancı almak ne kadar mantıklı? Defansta 3 yabancı oynatırsak diğer bölgeler için 2 yabancı hakkı kalıyor, biri Melo, diğeri Sneijder banko. Alacağımız adamın bonservisi (bonservisi yoksa imza parası) ve maaşı az olmayacak muhtemelen. Bunlarla uğraşacağımıza aynı veya biraz daha fazla bir masraf ile Ömer Toprak'ı alsak çok daha mantıklı değil mi?

Chedjou gitmeden gereksiz. Chedjou gitse bile genç oyuncu almak yerine 28+ tecrübeli adam alınmasından yanayım stopere.

Kaleci ve sol beke mecbur yabancı harcarken stopere yabancı almak ne kadar mantıklı? Defansta 3 yabancı oynatırsak diğer bölgeler için 2 yabancı hakkı kalıyor, biri Melo, diğeri Sneijder banko. Alacağımız adamın bonservisi (bonservisi yoksa imza parası) ve maaşı az olmayacak muhtemelen. Bunlarla uğraşacağımıza aynı veya biraz daha fazla bir masraf ile Ömer Toprak'ı alsak çok daha mantıklı değil mi?

defansa yabancı şart tecrübeeeee

ömer toprakta gelmeli semih yetersiz kalıyor maç içinde konsantrasyon eksikliği var

yabancı+ömer toprak 11de olmalı

-----------Muslera-------------

Tarık--Ö.Toprak-Alex-İshak

G.Töre-Melo-Selçuk-Olcan

------------Sneijder-----------

------------L.Traore-----------

Ulan ne stopermiş arkadaş

bir türlü bitmedi ne işimize yarayacaksa

takımın daha elzem bölgeleri sıkıntılı

önce o eksiklikler tamamlanmalı

Semih ile Ömer beraber oynayamaz bence. Ikisi ayni tipde oyuncu. Cok basimiz yanar bence.

Geri
Üst Alt