Strasbourg'a Chelsea'den Sağ Bek Transferi Geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1718222010221.png

Chelsea, Strasbourg'la 17 yaşındaki sağ bek Pedro Lima konusunda anlaşmak üzere: Brezilyalı sağ bek Sport Recife'den 7+3.5 milyon euro'ya transfer edilecek ve sonrasında direk Fransız kulübüne katılacak.

Kulüpler arasında şartlar konusunda anlaşma sağlandıktan sonra resmî imzalar atılacak.

[Fabrizio Romano]

> Pedro Lima'in transferinden dolayı, geçtiğimiz sezon Ligue 1'de iyi bir sezon geçiren Marvin Senaya'nın geleceği soru işareti olabilir.

e Senaya burda değil miydi - çökelim hemen şipşak ?

CUK hamle olur - çokta bütçe harcamayız ibi duruyor.

sonra bas 17 yi Thuram'a (Fofana bize düşmez diye Thuram'a fokuslandım)

Senaya'ya direk çökelim işte fazla vakit kaybetmeden. 7-8'e biter mi? Yoksa 10 ve üstü mü isterler acaba?

Senaya'ya direk çökelim işte fazla vakit kaybetmeden. 7-8'e biter mi? Yoksa 10 ve üstü mü isterler acaba?
Cift haneli rakami bulmaz diye dusunuyorum cunku piyasa degeri hala 2 milyon euro'yu gecmemis durumda ve oyle Avrupa basininda ismi ciddi kuluplerle anilmiyor. Bence hizli davransak 5-6'ya alinir en fazla.

Cift haneli rakami bulmaz diye dusunuyorum cunku piyasa degeri hala 2 milyon euro'yu gecmemis durumda ve oyle Avrupa basininda ismi ciddi kuluplerle anilmiyor. Bence hizli davransak 5-6'ya alinir en fazla.
İşte burada elimizi çabuk tutmak lazım mesela gidip Wan Bissaka'ya gereksiz vakit kaybı o biz orada vakit kaybederken bir takım bunu bitirebilir.

Chelsea bildiğin potansiyelli oyuncu çöplüğü. torreira gibi fırsat transferi çıkabiliriz bence buradan. aynı şekilde değişime gideceğini düşündüğüm manchester united'dan da.

adamada 2 gibi max maaş bağlarsan tadından yenmez. belki o kadar bile değil ama TR seçmesi için orda biraz şişirmek gerekir gibi.

adamada 2 gibi max maaş bağlarsan tadından yenmez. belki o kadar bile değil ama TR seçmesi için orda biraz şişirmek gerekir gibi.
Ne 2'si yav saka mi yapiyorsun? :D

1 milyon euro maas bile almaz bize gelse. Senelik 600-700 bin euroya baglarsin bunu. Suan 100 bin euro bile almiyordur.

Ne 2'si yav saka mi yapiyorsun? :D

1 milyon euro maas bile almaz bize gelse. Senelik 700 bin euroya baglarsin bunu. Suan 100 bin euro bile almiyordur.
ya işte aldığını falanda bilmiyorumda ne bileyim şamp primi falan filan dahil 2 gib düşündüm. gerçi bende de hata Strasbourg ne verebilir maaş...

öyleyse 850 + ıvır zıvır ile toplam 1.1 lik paket götürür gibi.

ya işte aldığını falanda bilmiyorumda ne bileyim şamp primi falan filan dahil 2 gib düşündüm.

öyleyse 850 + ıvır zıvır ile toplam 1.1 lik paket götürür gibi.
Kohn transferindeki maliyeti dusun en fazla o olur diyorum, hic bir sekilde 1 milyon euro senelik maasi bulmaz su asamada.

Kohn transferindeki maliyeti dusun en fazla o olur diyorum, hic bir sekilde 1 milyon euro senelik maasi bulmaz su asamada.
Thuram'ı alırsak bir gece gitcem fener stadının duarına GSC yazıcam sprey boyayla...

çok yükseldim Fransa kadrosunda yok euro 2024 beklemek durumunda değilsin falan. Fofana çok uzar ve alamayabiliriz - Thuram'a yarın ilgi vs yağmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt