Stray 2022

Melih Peker

Analiz Süren
Şef Gümüş Kıvrım
Muazzam bir oyun yılın oyunu bile olabilir.

Oğlumla büyük keyifle oynayıp bitirdik birkaç günde casual tarzda oynanıp tadı çıkartılabilir.

Atmosferi , grafikleri , hikayesi ve basit oynanış tarzıyla sizi hemen içine çekiyor

Tavsiye ederim 9/10

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muazzam bir oyun yılın oyunu bile olabilir.

Oğlumla büyük keyifle oynayıp bitirdik birkaç günde casual tarzda oynanıp tadı çıkartılabilir.

Atmosferi , grafikleri , hikayesi ve basit oynanış tarzıyla sizi hemen içine çekiyor

Tavsiye ederim 9/10

Duymuştum bu oyunu.

Ama 4-5 saatlik oyuna 260 TL vermek pek mantıklı gelmedi bana doktor.

Aykut'un gamer mısın? Öyleyse bu saatten sonra yiğenimsin.
20918.jpg

Duymuştum bu oyunu.

Ama 4-5 saatlik oyuna 260 TL vermek pek mantıklı gelmedi bana doktor.

Ps plus aldım bir aylık ordan oynadık bedava

Yoksa verilmez zaten o kadar para. (bence)

Bu arada nick'in ne ps'de? Ekleyeyim seni :red:

Çok saçma sapan birşey ya hesap satın almıştım değiştiremiyor muyuz hala ?

Steam nickim melowarden olması laZım

Ps bakar yazarım

Gamepass'e gelirse oynarım ama yılın oyunu seçileceğini sanmıyorum iki tane çok çok güçlü aday var zaten Elden Ring ve God of War

Çok güzel oyundu hikayesi de fena değildi.Tek kötü yanı kısa olması

Gamepass'e gelirse oynarım ama yılın oyunu seçileceğini sanmıyorum iki tane çok çok güçlü aday var zaten Elden Ring ve God of War
tabii ki aaa oyunlar ile boy olcusemez ama hani vardir ya yilin ozel oldulu falan o tarz bir odul alacagini saniyorum ben yilin surprizi gibi

Çok tatlı bir oyundu, ön sipariş ile almıştım. Steam fiyatı 30$/160₺ şu an. Kesinlikle bir ödül alacaktır yıl sonu. Ayrıca Türkçe dil desteği de mevcut. ♥ 🐈

Last kingdom bitince dalalım

Film sandım ...

Arkasındaki hikaye ve zaman dilimi aslında filmlik baya derin bir post apocalyptic hikaye var, yapay zeka üzerine güzel kafa yorulmuş klişe gibi görülse de çok ince detaylar var oyunda

Şunu paylaşayım mesela duvarlarda gördüğünüz en ufak resim , fatura yada gazete küpüründeki tarihi gelişi güzel koymamışlar tarihler tutarlı ve araştırıp uğraşanlar oyunun içindeki dünyanın tarihçesini ve kabaca oyunun bitiş tarihini ortaya çıkarmayı başarmış ayrıca robotların dilleri de tamamen sallamasyon değil bir alfabe ve kabaca çeviri yapılabilen bir dilleri var oyuna derinlik katıyor bu detaylar

Geri
Üst Alt