stresli iş

Büyük bir sorumluluk her paylaşım da, kitleye yeniden merhaba dediğin ve iyi olmak zorunda olduğum bir arena, ilişki koçluğu yapıyorum.

Turkcesi nedir bilemiyorum ama estimating + proje yonetimi cok stresli bir is

Software tester varmi aranizda? Turkiye’de yazilim test muhendisi olarak geciriyor sanirim

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Tamamen sübjektif bir şey değil mi bu?

Kendi ekseni içinde iş hayatında stres yaşamayan insan bulmak zor bence. Çünkü herkesin stres algısı başka olabilir.

Mesela X kişi belirli bir süre içinde proje yetiştirmesi gerektiği için stres yaşar, öte yandan Y kişi ise gün boyunca onlarca kez telefon görüşmesi yapması gerektiği için stres yaşar. Bence tamamen sübjektif bir şey.

Işim çok rahat diyen birini görmedim ben bugüne kadar. Kendi iş yerimde işi rahat olduğunu dolaylı yoldan bildiğim kişiler dahil herkes şikayet ediyor stres konusunda.

iş demek insanla uğraşmak demek- gerek telefonda - gerek mağazada - gerek işletmede - gerek ofiste - toplantıda - gerek patronla zır düşmede.

insanla uğraşmak zaten katıksız stres nedeni. meslek hayatımın yoğun geçen dönemlerinden dolayı boğaz kısmımda nokta nokta sakallar gitti - bir ara anormal kulak kaşıntısı basmıştı - yeri gelince uykusuzluk.

Geçen bir polis abi bölge trafikte amir yaptığı tek iş cevirmede geçen araclara el kaldırmak o bile dedi ki emekli olacağım stresli iş tüm ekibin sorumluluğu benim ustumde asdfhhgsz
Bunu duyduktan sonra kimsenin işinin zorluklariyla ilgili anlattıklarına inanmıyorum ..

32 diş arasında dar alanda kısa paslaşmalar yaparak sinire artere yan dişe dikkat ederek, kapıda bekleyen sabırsız ve ağrılı onlarca hastayla haftanın beş günü geçiyor sevmeyerek yapılacak iş değil :asd:

Şu an sen stres yaşadığını sanıyorsun Artemis keyfini çıkar en rahat zamanların

Geri
Üst Alt